Спецпроєкти

З турботою про довкілля: Samsung презентували смартфони Galaxy S23 – що в них особливого?


У середу, 1 лютого, відбулася презентація Samsung, на якій компанія представила нові смартфони серії Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ та Galaxy S23.

Подробиці

Гаджети отримали потужний процесор, камеру професійного рівня, оновлений дизайн та потужні акумулятори порівняно зі своїми попередниками. 

01/2

«Вся серія Galaxy S задає нові стандарти для смартфонів преміум-класу. Наша мета – переосмислити уявлення про продуктивність смартфонів, об’єднавши в одному пристрої передові технологічні інновації та турботу про планету», зазначив на презентації президент та керівник напряму Mobile eXperience у Samsung.

Процесор

Завдяки удосконаленому мікропроцесору Galaxy телефон підтримуватиме навіть ігри з високими вимогами, а також загалом гаджет буде значно енергоефективнішим. 

Акумулятор 

Galaxy S23 отримав підтримку 25 Вт зарядки (50 відсотків за півгодини), а Galaxy S23 + – 45 Вт (65 відсотків за півгодини). Розробники не забули і про бездротову зарядку, яку підтримують пристрої. Завдяки ємним акумулятором смартфони Galaxy S23 та S23+ працюють без підзарядки довше, ніж Galaxy S22 та S22+. 

Дисплей

Смартфони Galaxy S23 та S23+ оснащено дисплеями з частотою оновлення 120 Гц для комфортного прокручування інформації та плавного відображення ігрового контенту.  

Базова модель Galaxy S23 отримала 6,1-дюймовий дисплей, а Galaxy S23+ – 6,6-дюймову панель. 

Нові пристрої краще адаптуються до різних умов освітлення. Крім цього, вони захищені від пошкоджень склом Gorilla Glass Victus 2, а від пилу та вологи за стандартом IP68, а спеціальна функція захищає очі під час перегляду в темряві. На обох нових смартфонах забезпечується чудова видимість інформації на вулиці, оскільки пікова яскравість у Galaxy S23 вища, ніж у попередньої моделі.

Камера

Смартфони Galaxy S23 та S23+ мають 12-мегапіксельну селфі-камеру порівняно з 10-мегапіксельною селфі-камерою в Galaxy S22 та S22+. В умовах слабкого освітлення вона створює яскравіші й чіткіші селфі.

Камера професійного рівня має найбільшу серед смартфонів Galaxy матрицю, світлопоглинаючі пікселі й технологію стабілізації відео. За допомогою додатка Expert RAW можна робити високоякісні фотознімки з роздільною здатністю 50 МП

Кольори

Смартфони Galaxy S23 та S23+ доступні у чотирьох кольорах: лавандовий, зелений, кремовий або чорний фантом. 

Пам’ ять 

У мінімальній комплектації Galaxy S23 має 128 Гбайт флеш-пам’яті, Galaxy S23+ вдвічі більше – 256 Гбайт, а також в обох моделях – по 8 Гбайт оперативної пам’яті.

Інструмент Note

S Pen продовжує традиції пристроїв Note і дає змогу зручно й безпечно для довкілля робити нотатки та малювати ескізи без використання паперу.

Екологічність 

Корпус гаджетів виготовлено з переробленого скла і ПЕТ-плівки, а упаковку – з макулатури. 

У попередньому матеріалі ми ділились юзерським досвідом попередньої лінійки гаджетів Samsung Galaxy, розповідали про нові функції та оновлення.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь