Спецпроєкти

Відважна: Мінцифра запрошує підприємиць стати учасницями візійного акселератора від Дія.Бізнес та Visa – як подати заявку


Мережа центрів Дія.Бізнес за підтримки Мінцифри та ініціативи She’s Next Empowered by Visa запустили акселераційну програму «Відважна» для українок, які заснували мікро- чи малий бізнес або планують відкрити власну справу. Про це повідомляє Мінцифри. 

Подробиці 

Програма передбачає 12 навчальних модулів. 

Серійні воркшопи для учасниць підготували представники Visa, Silpo, Multiplex, 1991 Accelerator, Grape, Board,  Klopotenko, засновниці українських брендів GASANOVA, Cover та інших.

«Проєкт об’єднує в одну спільноту 5 тисяч підприємиць і допоможе отримати нові ресурси для масштабування власної справи. Продовжуємо будувати країну підприємців», – зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Спікери розкажуть, як аналізувати цільові аудиторії, правильно сформувати ціну на продукт, системно будувати сервіс, надійні партнерства та загалом – масштабуватися. Можлива участь онлайн або офлайн:

  • Онлайн-формат передбачає участь 5 тисяч учасниць незалежно від досвіду чи етапу розвитку бізнесу. Щоб долучитися до програми, достатньо заповнити реєстраційну форму на сайті; 
  • Офлайн-формат передбачає  конкурсний відбір за попередньою реєстрацією. Навчання проходитиме в групах (8-16 людей) і включатиме в себе офлайн-сесії з експертами та менторами, практичні семінари та домашню роботу. 

Навчання розраховане на три місяці: від березня до червня 2023-го року.

Можливості під програми: 

  • 10 учасниць офлайн-програми та дві компанії онлайн-навчання зможуть представити свої проєкти журі.  Для цього потрібно надіслати мотиваційний лист та розроблений бізнес-план після завершення останнього модулю програми.
  • Два найкращі проєкти у номінаціях «Дебютантка» та «Візіонерка» отримають по $5000  в рамках програми She’s Next Empowered by Visa  для впровадження бізнес-ініціатив. Дедлайн подачі заявок на участь 10 березня. Результати обробки заявок: 13 березня. Реєстрація на програму за лінком

Раніше ми розповідали, що в Україні стартувала освітня грантова програма «Сила жінок», створена для підтримки жіночих ініціатив в умовах війни. Програма націлена на освітню, консультаційну та фінансовау підтримку місцевих жіночих ініціатив; гуманітарну допомогу цивільному населенню та відновленню України.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь