Спецпроєкти

«Люксембург, Люксембург»: у Києві відбулась прем’єра фільму


У столиці відбулась прем’єра фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург», в якому головні ролі зіграли Аміл та Раміл Насірови з гурту «Курган і Agregat». Сьогодні, 13 квітня,  стрічка вийшла у всеукраїнський прокат. 

Подробиці 

«Люксембург, Люксембург» – це історія про близнюків з міста Лубни, які відправляються на пошуки свого батька. 

Більше тисячі глядачів першими побачили стрічку на київський прем’єрі у кінотеатрі «Оскар». Гостями стали:

Музиканти Женя Галич, Олег “Фагот” Михайлюта, акторки Ксенія Мішина, Наталія Васько, Олена Лавренюк, актори Ахтем Сеітаблаєв та Олексій Тритенко, режисери Валентин Васянович, Катерина Горностай, Нікон Романченко, коміки Свят Загайкевич, Василь Байдак, ведучі Юрій Горбунов, Андрій Бєдняков, Анатолій Анатоліч та інші. 

01/6

Після показу глядачі зустрілись із командою фільму. У великому залі майже не вистачило місць для всіх охочих. 

Під час зустрічі Антоніо Лукіч розповів, що запропонував братам Насіровим знятися у фільмі через месенджер. Аміл Насіров поділився історією, як на зйомках йому довелося доїти козу, але у фінальний монтаж сцена не потрапила. А Раміл Насіров запропонував всім, хто хоче поділитися своїми враженнями від фільму – задонатити на потреби ЗСУ. 

Міжнародна прем’єра фільму відбулась на 79-му Венеціанському міжнародному кінофестивалі у програмі «Горизонти»

Раніше ми розповідали, що у столичному кінотеатрі «Оскар» відбулася прем’єра фільму «Бачення метелика», який виходить в українських кінотеатрах 6 квітня.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь