Спецпроєкти

Rebuild Ukraine: оголошено конкурс архітекторів для швидкої відбудови району Харкова


Канадське архітектурне бюро WZMH Architects оголосило конкурс на проєкт швидкого відновлення району Харкова – Північної Салтівки, який сильно постраждав від обстрілів рф, повідомляється на сайті.

Подробиці

Головна умова архітектурного конкурсу  Rebuild Ukraine – використати будівельний модуль Speedstac, який є революційним рішенням для швидкої реставрації та реконструкції житла та інших типів будівель, зазначають організатори.

Rebuild Ukraine – це довготривалий проєкт, з низкою заходів, спрямованих на пошук оптимальних ідей відбудови українських міст. З деталями та умовами Rebuild Ukraine можна ознайомитися тут.

Учасники мають подати на розгляд журі 10 слайдів із планами, кресленнями, рендерами, що ілюструють їхнє бачення реконструкції району Харкова.

Заявки на участь можна подати до 12 травня. Оголошення проєктів-переможців відбудеться 11 липня. Призовий фонд конкурсу складає 10 000 канадських доларів.

Раніше ми повідомляли, що «Довідник з відбудови міст» з’явився у продажу. Він поєднав кейси комфортних міст світу, де можна побачити рішення для проєктування вулиць, планування подвір‘їв та забезпечення інклюзивності.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь