Спецпроєкти

UAnimals звернулися до поліції через дельфінарій «Немо», де, ймовірно, надавали незаконні фотопослуги з дикими тваринами


Українська зоозахисна організація UAnimals звернулася до поліції з метою перевірки одеського дельфінарію «Немо».

Приводом стало опубліковане блогеркою з ніком st.makeeva.family відео в тік-току. На цьому відео дівчина танцює в готельному номері Nemo Hotel Resort & SPA з морськими котиками. В UAnimals зазначають, що тварин, ймовірно, надали з дельфінарію для фотосесії.

 

«Ми отримали шквал повідомлень та тисячі позначок із проханням запобігти знущанню над тваринами. Ми вважаємо таку ситуацію неприпустимою, тож одразу подали заяву до поліції за частиною 12 статті 25 Закону України, яка забороняє надавати фотопослуги з дикими тваринами поза межами зоопарків, цирків та дельфінаріїв», – повідомляє UAnimals.

Також в організації додають – відео та фото були зроблені в готельному номері Nemo Hotel Resort & SPA, не у дельфінарії. Якщо фотопослуги з дикими тваринами надаються мешканцям готелю, це є негуманним та незаконним.

Зоозахисна організація вчергове закликала заборонити дельфінарії.

Раніше ми повідомляли, що UAnimals та Morning Star презентували благодійну колекцію «Твоє худі — їхня домівка». Кошти від колекції передадуть на домівки для безпритульних тварин.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь