Спецпроєкти

«Як готувати з Midjourney»: Projector AI Lab випустила електронний посібник з генерації зображень в ШІ – частину грошей передадуть ЗСУ


Освітня лабораторія Projector AI Lab випустила перший практичний посібник «Як готувати з Midjourney» – для дизайнерів, ілюстраторів та креаторів. Авторкою посібника стала українська ілюстраторка та дизайнерка Марія Шарлай «Marshrootka».

Подробиці 

Це перший в Україні електронний посібник про те, як працювати з ШІ-інструментом для генерації зображень у Midjourney. 

«Як готувати з Midjourney» не є інструкцією та не підкаже базові правила функціонування інструменту. Він продемонструє, як  можна експериментувати та яких результатів досягти за допомогою інструменту ШІ, наголошують у Projector AI Lab.

Всі підказки та поради у книзі базуються на досвіді авторки у створенні ШІ-зображень. 

«У цій книжці я зібрала те, що знаю про зображення я і що поки не знає алгоритм чи інструкція. Посібник зацікавить тих, хто вже спробував робити картинки з Midjourney та прагне саме ілюстративних, а не фотореалістичних експериментів», – зазначила авторка Марія Шарлай «Marshrootka».

Придбати посібник можна у Projector Store. Ціна – 350 гривень. 50 гривень з кожного замовлення команда передасть на потреби бійців ССО України.

Раніше ми розповідали, що Projector Institute запустив онлайн-магазин брендованих товарів.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь