Спецпроєкти

Український бренд створює сучасні засоби захисту від комах


Дні стають дедалі теплішими, тому саме час насолоджуватися дозвіллям на свіжому повітрі. Водночас комарі чатують на любителів гарної погоди і можуть швидко зіпсувати ваш відпочинок. Як врятувати ситуацію? 

В нагоді стануть засоби для боротьби з комахами українського бренду IREX від компанії «Сабріз». Компанія впроваджує сучасні технології і покращує якість своєї продукції, щоб зробити життя українців комфортнішим. Про її історію та успіх ми розповімо вам детальніше. 

Історія компанії 

У 2010 році українець Віталій Коваленко засновує ТОВ «Сабріз», і з того часу залишається її одноосібним бенефіціарним власником. 

Значною частиною бізнесу «Сабріз» тих часів був імпорт товарів брендів «Раптор» та «Salton», що належали компанії UPECO. Споживачам під цими торговельними марками відомі засоби від комах та взуттєва косметика. За роки існування компанія стала експертом у цих категоріях, не тільки глибоко розуміючи потреби українських споживачів, а й принципи функціонування галузі у світі. Частки компанії на відповідних ринках в Україні досягали від 25% до 40%.

Відмова від співробітництва з рф

Із початком війни у 2014 році компанія «Сабріз» вирішила відмовитися від товарів російського виробництва, однак зберегти популярні бренди для споживачів. Рішенням стала франшиза. Виробничі потужності були розміщені в Україні, Європі, Туреччині, Китаї та інших країнах, локалізація виробництва і розвиток продуктових лінійок призвели до того, що компанія активно почала здійснювати експортні операції в Молдову, Грузію та Румунію.

Після початку повномасштабного вторгнення рф у лютому 2022 року Віталій Коваленко разом з сім’єю не залишає Київ і продовжує бізнес-діяльність, виконуючи зобов’язання перед постачальниками та партнерами.

Компанія «Сабріз» розриває будь-які зв’язки з країною-агресоркою, в тому числі і особисті комунікації. Частина співробітників, згуртувавшись навколо засновника, власними зусиллями рятують компанію від, здавалось би, неминучого закриття.

Український бізнес переживає гартування у надскладних умовах, котрі не кожному виявились по силам. Компанії «Сабріз» вдалось подолати складнощі, наразі штат збільшується, впроваджуються нові посади, відриваються нові напрямки співробітництва. Та більше, тепер споживачі отримали новий 100% український бренд IREX.

IREX – надійний захисник від комах

Досвід минулих років та бажання рухатися вперед, вдосконалювати продукцію дозволили «Сабріз» створити новий іноваційний бренд засобів від комах – IREX. Під час його розробки команда використала найкращі рішення і сучасні технології, завдяки чому з’явився український продукт високого рівня.

Лінійка IREX складається з понад 10 засобів. Значна частка продукції спрямована на захист проти комарів. Але також є засоби, які допомагають боротися з тарганами, мурахами, міллю та іншими комахами. 

Засоби IREX стали ще безпечнішими для навколишнього середовища. Виробники розуміють, що у боротьбі з комарами не повинні страждати інші комахи, тому продукт має націлену дію саме проти шкідників.

Сучасні технології «Сабріз» стали у нагоді і під час кризових ситуацій в країні. Так, спираючись на досвід співпраці із волонтерами, а також враховуючи нагальні потреби українських захисників на передовій, було швидко вирішено ввести в асортимент IREX продукт, який працює без використання електроенергії. 

Варто зазначити, що нині в Україні вже розпочався теплий сезон, а тому все більше людей будуть виїздити за межі міст та проводити час на свіжому повітрі. Засоби IREX стануть рятівними від комах на літній кухні, терасах, у садках тощо.

Україна – це велика родина

Технологічність та ефективність IREX у протидії комарам була оцінена бійцями ЗСУ та волонтерами. Компанія усвідомила соціальну важливість своєї діяльності та  створила програми підтримки для військових.

У 2022 році компанія розробила спеціальні умови для волонтерів при закупівлі товарів. Частина продукції була надана, як благодійна допомога.

Саме співпраця з українськими захисниками дозволяє краще зрозуміти потреби на фронті і вдосконалити продукцію. Особливо це стосується засобів для догляду за взуттям і ногами, оскільки багато в чому від цього залежить здоров’я солдат.  

Компанія продовжує поглиблювати співпрацю, налагоджувати контакти, розробляти та імпортувати товари під запити захисників. Для неї важливо, щоб українські воїни та волонтери мали максимальну знижку для придбання товарів, а покупці в мережах магазинів – помірну ціну за якісний товар.

Цього року споживачі побачать одразу три нові бренди від «Сабріз», та ще один – наступного. Зараз можна впевнено стверджувати, що навіть у найскладніший час для України, завдяки своєму багаторічному досвіду та практиці, український бізнес продовжує працювати та втілювати у життя нові проєкти.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь