Спецпроєкти

LinkedIn скорочує робочі місця та згортає китайський додаток – причини


Професійна соціальна мережа LinkedIn заявила про скорочення 716 робочих місць у зв’язку з падінням попиту, а також закрила свій додаток для пошуку роботи в Китаї, повідомляє агенція Reuters.

Подробиці 

Скорочення посад у відділах продажів, операційної діяльності та підтримки спрямоване на впорядкування роботи компанії і дозволить усунути багатошаровість, що сприятиме швидшому прийняттю рішень, заявили у LinkedIn.

«З огляду на те, що ринок і попит клієнтів зазнають все більших коливань, а також для більш ефективного обслуговування ринків, що розвиваються, ми розширюємо використання постачальників», – написав гендиректор Росланський.

Представник LinkedIn заявив, що постачальники є «зовнішніми партнерами», які візьмуться за нову та поточну роботу. Ці зміни призведуть до створення 250 нових робочих місць. 

Прес-секретар повідомив, що працівники, яких торкнуться скорочення, матимуть право подаватися на ці посади.

У компанії додали, що ліквідують додаток для пошуку роботи у Китаї, після того, як у 2021 році вирішила в основному вийти з країни, посилаючись на «складне» середовище. За словами LinkedIn, додаток для Китаю, що залишився –  InCareers – буде поступово закритий до 9 серпня.

Раніше ми розповідали, що LinkedIn запускає платформу Service Marketplace, яка допоможе роботодавцям у пошуку фрілансерів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь