Спецпроєкти

У червні стартують знімання нової адаптації серіалу «Офіс»: відтепер філію очолюватиме жінка


Австралійська версія комедійної франшизи «Офіс» готується до свого дебюту на Amazon Prime Video з першою жіночою керівницею середнього рівня.

Директорку пакувальної компанії в австралійській версії серіалу зіграє комікесса і акторка Фелісіті Ворд. За сюжетом після пандемії COVID-19 очільниця дізнається, що її філія буде закрита, і персоналу доведеться працювати з дому. Вона намагається вижити в цій новій реальності, даючи обіцянки, які не може виконати, і запускаючи незвичайні змови, щоб зберегти її робочу сім’ю разом.

Австралійська адаптація «Офісу» стане вже 13-ю версією шоу, яке було створено Рікі Джервейсом та Стівеном Мерчантом. Інші міжнародні адаптації включають Францію, Канаду, Чилі, Ізраїль та Близький Схід.

Зйомки восьмисерійного серіалу розпочнуться в червні в Сіднеї. Продюсуванням займаються Prime Video, BBC Studios Австралії та Нової Зеландії, а також Bunya Entertainment. Шоу буде доступне на Prime Video по всьому світу, за винятком США, у 2024 році.

Один із співавторів і зірок оригінальної британської версії, Рікі Джервейс, висловив своє захоплення австралійською адаптацією свого шоу. Він зазначив: «Я дуже захоплений тим, що мою маленьку програму з початку століття перетворено на австралійську версію».

Реліз серіалу на Amazon Prime Video очікується у 2024 році.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь