Спецпроєкти

Фонд «Повернись живим» представив річний музичний звіт. У записі взяв участь Ницо Потворно


Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» представив звіт за результатами 2022 року. 

Команда Фонду вирішила відійти від класичної звітності у форматах Excel та PDF і разом з креативною агенцією Publicis Ukraine створила перший український музичний звіт.

Друковану версію стилізовано під класичну обкладинку вінілу. Всі тексти зверстано у колонках, що нагадують слова до пісень. На обкладинці звіту зображено військових: фото запіксельовано, щоб не наражати їх на небезпеку.

Ще однією невід’ємною компонентою звіту є аудіальна. І перший її трек – «Таймлайн» від Сергія Гусака, більш відомого як Ницо Потворно.

Також на платформах розміщено серію подкастів із управлінською командою фонду. На них директор фонду Тарас Чмут, директор воєнного департаменту Андрій Римарук, директорка фінансового департаменту Леся Мельник, директор департаменту розвитку та партнерств Олег Карпенко і директор департаменту стратегічних ініціатив Іван Науменко розповідають про діяльність Фонду та результати його роботи. Ведучим подкастів став Сергій Гусак.

Подивитись друкований звіт можна за цим лінком, послухати – на таких платформах, як ютуб, подкаст-платформах, а задонатити на посилення української армії за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що «Нова пошта» та «Повернись живим» збирають на ППО – як долучитись.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь