Спецпроєкти

Twitter планує судитися з Meta через Threads


Після запуску Threads від Meta Twitter хоче подати в суд на конкурента. Компанію звинувачують в крадіжці комерційних секретів та привласненні інтелектуальної власності  через колишніх співробітників Twitter. Про це повідомляє  видання Semafor.

Подробиці

До видання потрапив лист юриста Twitter Алекса Спіро до очільника корпорації Meta Марка Цукерберга. У ньому юрист погрожує компанії судом.

Twitter залишає за собою право захищати свої інтереси в суді, щоб запобігти подальшому використанню «своєї інтелектуальної власності компанією Meta», зазначив Спіро.

Юрист заявляє, що Meta переманила десятки колишніх співробітників Twitter, які «володіли та продовжують володіти доступом до комерційної таємниці Twitter та іншої конфіденційної інформації». За його словами, в Meta їм доручили роботу над Threads з наміром прискорити розробку цього сервісу, використовуючи інтелектуальну власність Twitter.

Енді Стоун, директор із комунікацій Meta, назвав звинувачення безпідставними.

Раніше ми розповідали, що Instagram запускає новий застосунок Threads. Нова соцмережа працює аналогічно Twitter. Там  можна постити текстові повідомлення, лайкати їх, коментувати та репостити.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь