Спецпроєкти

Зимова кампанія HMD Global та Nokia G42 5G: український етнокод та європейські цінності

Виробник телефонів Nokia HMD Global спільно зі співачкою NAVKA і арт-фотографом Mina Sorvino створили зимовий проєкт, який поєднує в собі українські етнокоди і європейський контекст разом зі смартфоном Nokia G42 5G. 

bit.ua розповідає більше про кампанію, її сенси та важливість арт-складової.

Поєднання етніки та європейського контексту 

Ідея кампанії – показати, як простота розкоші стає доступною завдяки стильному та функціональному девайсу. 

Проєкт також має на меті нагадати, що мистецтво сьогодні особливо важливе як одна форм з самозбереження. Тому в арт-складову кампанії вплетений український етнокод, який зокрема відображає стиль NAVKA.

«Я погодилась взяти участь у проєкті, адже мої цінності співпадають із цінностями, які транслює кампанія. Смартфон Nokia G42 5G – це інструмент і провідник ідеї про простоту розкоші, яка сьогодні для нас проявляється у маленьких дивах – коли тепло, коли тихо, коли кохана людина на зв’язку», – розповідає про проєкт співачка та громадська діячка NAVKA.   

Також, за словами співачки, поєднати її стиль – українську етніку – з європейським контекстом вдало вийшло завдяки артовим образам, які втілив фотограф Міна Сорвіно.

«Це нагадування собі і світу про нашу ідентичність, красу і силу. До того, ж девайс і справді стильний та функціональний», – зазначає NAVKA.

Nokia G42 5G: що про нього варто знати

Смартфон Nokia G42 5G представлений у трендовому кольорі 2023 року – цифрова лаванда. Крім естетичного зовнішнього вигляду, гаджет вражає характеристиками, а саме:

  • робить приголомшливо чіткі фото завдяки 50-мегапіксельній камері, яка працює з однією з найрозумніших технологій штучного інтелекту від HMD Global. Портретний режим тримає точку фокусування в центрі уваги, а нічний режим допомагає робити якісні знімки у погіршених світлових умовах, які можна переглядати на 6,56-дюймовому дисплеї;
  • крім чіткості зображення, відео також мають ідеальне звучання, забезпечене OZO 3D;
  • автономна робота до трьох днів без підзарядки, завдяки чому акумулятор Nokia G42 5G збереже 80% початкової ємності після 800 повних циклів заряджання (приблизно чотири роки заряджання);
  • можливість відремонтувати смартфон самостійно: дизайн QuickFix дозволяє замінити тріснутий екран, погнутий зарядний порт чи стару батарею буквально за 20 хвилин в будь-якій локації – вдома чи в дорозі;
  • смартфон працює на базі найновішої ОС Android 13: пристрій від самого початку не завантажений купою додатків, що допомагає значно зекономити пам’ять. До того ж, виробник тут встановлює чистий Android 13, і це неабиякий плюс: система просто літає, а дизайн інтерфейсу виглядає цілісним і комфортним навіть для людини, що бачить його вперше;
  • функція безконтактних платежів NFC, 
  • два роки гарантії та оновлень ОС, а також три роки щомісячних оновлень систем безпеки.

Більше про переваги Nokia G42 5G  за посиланням. 

Зараз телефон можна придбати за святковою ціною – 7 499 гривень.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь