Спецпроєкти

Надійна техніка для прання і сушіння: що варто знати про серію Haier I-Pro 7

Технології свого часу дозволили нам перейти від ручного прання чи кипʼятіння білизни до зручніших пральних машин. Зараз техніка для прання стала ще кращою, щоб весь наш клопіт зводився до завантажування речей і натискання кількох кнопок.

Сучасні прально-сушильні машини, як-от серія Haier I-Pro 7 – справжня знахідка: тихі, енергоощадливі, не надто габаритні, з вишуканим дизайном і прості в управлінні. Ця техніка швидко справляється зі складним брудом й висушує одяг без заломів та складок.

Місія Haier – зробити життя людей комфортнішим через інтеграцію наукомістких винаходів у звичайні побутові машини.

Технології та функції: чому Haier I-Pro 7 – це практично і сучасно

Компанія Haier створює техніку з думкою про потреби споживачів. Кожна нова модель прально-сушильної машини відповідає запитам покупців. Бренд втілює естетику, функціональність та практичність у своїй продукції. 

Унікальність прально-сушильних машин Haier I-Pro 7 полягає в подвійному функціоналі – 2в1 апарати перуть і сушать, не займаючи багато місця.

Серію створили з врахуванням потреб сучасної людини:

  • Інверторний двигун Direct Motion з прямим приводом забезпечує надійність та довговічність. Двигуни такого типу встановлюють в технологічних моделях топбрендів, Haier впевнений у якості, тому надає 10 років гарантії на свої двигуни. Зроблений за сучасною технологією потужний двигун не потрібно обслуговувати. Забудьте про мороку з заміною щіток і ременів – він цього не потребує. Працює тихо і потужно: ККД в Haier один з найвищих, а вібрації – мінімальні. 
  • Барабан Pillow Drum з унікальною «подушковою» конструкцією пере ніжно і якісно. Внутрішня частина має спеціальні виступи, завдяки яким під час прання тонкі та делікатні тканин зберігають свою структуру непошкодженою.
  • Антибактеріальна система ABT захистить від мікробів та цвілевих грибків вразливі місця машини – контейнер для мийних засобів та ущільнювач барабана. Високий рівень гігієни досягається за рахунок ексклюзивної технології активації режиму очищення бака Smart Dual Spray після кожного прання.
  • Режим i-Refresh допомагає освіжити одяг, без використання засобів для прання. Обробка гарячою парою за півгодини освіжить костюми, хутряні вироби, спідниці та блузи без утворення складок та заломів. Функція підходить для різних типів тканин: синтетики, бавовни, льону, шовку, а також шкіри.
  • I-Time-функція для інтелектуального вибору часу прання та сушіння налаштовує таймер, щоб можна було скоротити програму до мінімуму, або навпаки – продовжити час
  • Інноваційна система зважування допомагає економити воду та енергію. Машина набирає води рівно стільки, скільки необхідно для прання. На підігрів витрачається менше ресурсів, а разом з енергоощадливим двигуном виходить гарна економія.
  • Легкий доступ забезпечує ергономічна форма люка та дверцят: у невеликий зовні бак поміщаються габаритні речі.
  • Smartуправління дозволяє прально-сушильним машинам легко інтегруватися в екосистему «Розумного дому», адже фірма розробила зручний мобільний застосунок hOn для своїх моделей.

Прально-сушильні машини Haier I-Pro 7 зарекомендували себе як надійний варіант для сімейного використання. Ця серія також відзначається широким вибором режимів та програм для різних типів тканин і забруднень.

Ідеальне поєднання стильного дизайну та ефективності

Прально-сушильні машини Haier мають впізнаваний дизайн:  серія I-Pro 7 елегантна, мінімалістична, у кольоровій гамі, яка лаконічно впишеться в будь-який стиль ванної кімнати чи пральні.

Та головна перевага техніки – ефективність. Замість постійних походів до хімчистки можна легко привести одяг до ладу у себе вдома. В меню десятки програм прання та сушіння, і всі з них можна адаптувати під свої потреби – змінивши час прання та полоскання, температуру нагріву та інтенсивність віджимання. Машинка відпирає найскладніші плями, а одяг після сушарки має вигляд як щойно з вітрини магазину.
#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь