Спецпроєкти

Сангрія з фруктовим вином: ідеальний напій для продовження літа


Літні дні залишилися позаду, а жовте листя нагадує про осінь. Проте ще можна насолоджуватися теплими літніми вечорами з освіжаючим винним коктейлем — сангрією. Разом з брендом AZNAURI розповідаємо, як правильно підібрати вино та приготувати сангрію на будь-який смак.

Фруктові смаки — тренди світової кулінарії

Історія сангрії розпочинається ще в Стародавньому Римі, коли вино змішували з водою, спеціями та фруктами для покращення смаку та безпеки напою. Сьогодні сангрія здобула популярність у всьому світі завдяки багатому фруктовому аромату та насиченому смаку, який можна адаптувати до будь-якого сезону.

Фруктові тренди в кулінарії не зникають, тому сангрія стає ідеальним полем для експериментів. Класичний рецепт включає вино, воду та фрукти, але можливості варіацій безмежні: мінеральна вода, біле або червоне вино, різні фрукти, ягоди, спеції.

Додати сангрії збалансованого та насиченого смаку допоможуть фруктові вина AZNAURI Fruit Collection, куди увійшли соковиті смаки: персик, полуниця,  чорна смородина та вишня. Фруктові вина AZNAURI Fruit Collection чудово підходять для сангрії завдяки своїм яскравим фруктовим нотам, які роблять смак напою насиченим та більш глибоким.

Тепер спробуємо приготувати хіт сезону — фруктову сангрію з винами AZNAURI Fruit Collection.

Рецепти чотирьох ідеальних коктейлів «Сангрія»

Всі інгредієнти перемішати в графині, дати трохи настоятися для поєднання смаків, додати лід та нумо насолоджуватися.

Сангрія від AZNAURI «Персикова свіжість»

● 0,75 л фруктового вина AZNAURI Peach біле
● 0,33 л газованої мінеральної води
● лимон та апельсин, яблуко та 200 г персика, (нарізані тонкими скибками)
● м’ята та базилік на свій смак

Завдяки вину AZNAURI Peach сангрія набуде смаку апельсинової цедри, персикового джему та ніжного фруктового аромату. Базилік чудово гармонізує з фруктами завдяки своєму солодкуватому й трохи пряному аромату. Напій для тих, хто цінує м’якість та стане чудовим доповненням до легких закусок.

Сангрія від AZNAURI «Полунична насолода»

● 0,75 л фруктового вина AZNAURI Strawberry рожеве
● 0,33 л газованої мінеральної води
● лимон та апельсин (нарізані тонкими скибками)
● 150 г полуниці, 50 г чорниці
● листя м’яти

AZNAURI Strawberry занурить у світ рожевих мрій та додасть відчуття літнього саду з ніжним ароматом полуниці. Смак вершків та марципанів зробить смак сангрії більш ніжним та приємним. Прикрасьте коктейль шматочками свіжої полуниці, долькою апельсина та листям м’яти. Цей варіант сангрії підійде для солодких страв та десертів.

Сангрія AZNAURI «Смородиновий фреш»

● 0,75 л фруктового вина AZNAURI Black Currant червоне
● 0,33 л газованої мінеральної води
● 150 г свіжої чорної смородини
● лимон та апельсин (нарізані тонкими скибками)
● малина та мʼята для декору

AZNAURI Black Currant королівський напій, який підійде тим, хто віддає перевагу складним, багатим на смак коктейлям з легкою приємною терпкістю, з глибоким червоним кольором та яскравими нотками чорної смородини. Використайте смородину або лимон для додання кислинки та рівноваги. Сангрія з таким вином пасуватиме різним сортам сиру, особливо м’яким і кремовим, таких як камамбер і брі.

Сангрія AZNAURI «Вишнева спокуса»

● 0,75 л фруктового вина AZNAURI Cherry червоне
● 0,33 л газованої мінеральної води
● лимон та апельсин (нарізані тонкими скибками)
● 200 г вишні (без кісточок), 50 г ожини
●  мʼята або базилік

Вишневий аромат сангрії з нотами смаженого мигдалю та темного шоколаду дає вишукане вино AZNAURI Cherry. Додайте нарізану вишню або ягоди задля акцентної кислинки. Або ж м’яту чи листя базиліку, щоб додатково освіжити сангрію. Вишнева сангрія чудово поєднується з десертами, особливо з шоколадними тортами. Також підійде до твердих сирів, де солодкість вина контрастуватиме із солоністю сиру.

Кожна порція сангрії з фруктовим вином AZNAURI — це можливість зануритися в атмосферу нескінченного літа. Цей напій стане чудовим ритуалом та ідеальним способом підкреслити особливі моменти, зібравши навколо теплу компанію.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram