У книгарнях з’явилась нова книга CREATIVE PUBLISHING про сучасні страви Карпат
Видавництво CREATIVE PUBLISHING презентує нову книгу – «COOKING IN THE WILD | Сучасна гастрономія в глибинах Карпат».
Подробиці
Видання висвітлює природу українських Карпат, приготування їжі, любов до традицій, покликання кухаря та дбайливе ставлення до довкілля.
За словами авторів, що українці досі часто не розуміють, які скарби має наша унікальна природа, наскільки багаті традиції та спадщина, що лежать в основі нашої сучасної культури, невіддільна частина якої – гастрономія.
У проєкті взяли участь відомі українські шефи: Ігор Мезенцев, Андрій Мацюта, Максим Висоцький, Ілля Марчуков, Юрій Нікітюк, фуд-авторка і блогерка Оля Геркулес та інші.
У виданні зібрано фотоматеріал, який створили під час четвертої зустрічі проєкту «ТОПОТ». У 2021 році в Карпатах відбувся івент за участі відомих українських шеф-кухарів, а також представників іноземної гастрономічної світової спільноти. Кожен інгредієнт учасники мали знайти, зібрати у лісі або придбати у фермерів.
Раніше ми розповідали, що вийде книжка дослідниці Тамари Марценюк про коріння сучасного українського фемінізму.