Спецпроєкти

У день народження благодійної платформи dobro.ua кожен охочий може зробити безплатне тату


12 серпня платформа dobro.ua святкує свій день народження. Цьогоріч вона вирішила подарувати кожному охочому безплатне тату.

Як отримати тату?

Фандрейзингова платформа dobro.ua вирішила здивувати благодійників, які підтримують діяльність майже 190 фондів із різних регіонів країни. У свій день народження, 12 серпня, вона запрошує прийти в Dialog Hub, що на Володимирській, 43.

Тут кожен охочий зможе зробити безплатне тату зі словом «Добро» на будь-якій частині тіла. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

«Ми вважаємо, що саме тату зі словом «Добро» може нас об’єднати, адже жоден логотип чи слоган не має того значення, яке несуть у собі спільні цінності бренду та його користувачів. У свій день народження подарунки даруватимемо ми, тому запрошуємо кожного стати частиною нашої спільноти», — коментує директорка платформи dobro.ua Ірина Гуцал.

Також платформа пропонує долучитися до свята просто завітавши в кав’ярню-книгарню «Моя книжкова полиця» на Пушкінській, 7, де можна пригоститися безплатною кавою.

Платформа зібрала вже 373 мільйони гривень на добрі справи. Про завершені та чинні проєкти ви можете дізнатися на сайті.

#bit.ua
Читайте нас в
Telegram
Мы в Телеграме
подписывайтесь