Спецпроєкти

alyona alyona випустила свій дебютний альбом «Пушка»


Українська реперка Альона Савраненко ака alyona alyona сьогодні випустила свій дебютний альбом під назвою «Пушка». Реліз став співпрацею двох українських лейблів – HitWonder та Rookodill`a.

До платівки увійшло 13 треків, включно з раніше опублікованими «Рибки» (реміксовані), «Голови», «Відчиняй» та «Залишаю свій дім». Єдиною запрошеною артисткою на альбомі стала колеги по цеху Альони Аліна Паш.

«Мені в коментарях люди зазвичай пишуть, що я – пушка. І я себе асоціюю з чимось більшим, крутим і з ядром усередині », – розповіла виконавиця в інтерв’ю Apple Music. А на одноіменному треці хіп-хоп виконавиця обіграє це прізвисько: «Тату на обличчі – не моя фішка. Я просто пишка (пушка) пишка». Одночасно з альбомом артистка випустила і кліп на цей трек.

Також у тому ж інтерв’ю для сервісу Apple Music Альона розповіла, що ключовою піснею альбому стала «Вiдчиняй». За її словами, це трек про гордість за своє покоління, яке виросло після розвалу СРСР. Вона вважає це покоління «іншим» і вірить, що воно змінить суспільство і країну.

Послухати альбом вже можна на Apple Music, Google Play, Deezer, Spotify та Soundcloud. А тут знайти квитки на презентацію її дебютного альбому у своєму місті.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь