Спецпроєкти

Хто переміг у “Євробаченні-2019”


Боротьба за перемогу в “Євробаченні-2019” була запеклою – за право стати найкращим змагалися 26 учасників. Перше місце цього року дісталося Дункану Лоуренсу з композицією “Arcade”. Тож наступного року, якщо не станеться нічого непередбачуваного, “Євробачення” має пройти в Нідерландах.

Нагадаємо, у фіналі виступили представники Мальти, Албанії, Чехії, Німеччини, Росії, Данії, Сан-Маріно, Північної Македонії, Швеції, Словенії, Кіпру, Нідерландів, Греції, Ізраїлю, Норвегії, Великобританії, Ісландії, Естонії, Білорусі, Азербайджану, Франції, Італії, Сербії, Швейцарії, Австралії та Іспанії.

П’ять країн – Німеччина, Франція, Великобританія, Іспанія та Італія – завжди потрапляють до фіналу. Також право змагатися за перше місце автоматично отримує країна, яка перемогла минулого року.

Україна цього року не брала участі в конкурсі: переможниця нацвідбору Maruv та Національна суспільна телерадіокомпанія не знайшли спільну мову. Через це договір про поїздку співачки на “Євробачення-2019” так і не підписали.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь