Спецпроєкти

Сендвічі із пастрамі та неаполітанська піца. На Подолі відкрився американський дайнер


Мережа «Ресторани Гусовських» відкрила на Подолі новий заклад Liberty Diner, де можна скуштувати страви типової американської кухні: бургери, сендвічі, чізкейки та багато іншого. Офіційне відкриття відбулося 28 травня.

Нове місце розташоване на вулиці Верхній Вал. Інтер’єр виконаний у стилі типового американського дайнеру. Головна “фішка” закладу – піч Angry birds посеред зали, у якій випікають справжню неаполітанську піцу. За піцу, до речі, тут відповідає Джузеппе Іролло – той самий, з чиєї легкої руки готують піцу в іншому закладі Гусовських – піцерії Napule.

Євген Гусовський
ресторатор
Це місце, де парадом керує їжа, де можна завжди добре «потусити» з друзями або відсвяткувати дитячий день народження, для якого в нас є перша у світі неаполітанська піца з печі Angry birds, бургери та ідеальне морозиво.

Окрім піци від Джузеппе, у меню також можна знайти класику американської кухні. Бургерів усього дві позиції – з сиром та без, проте, за окрему плату, можна замовити додатки на кшталт бекону, халапеньйо, гуакамоле, яєць, печеного перцю, моцарели або чеддеру.

Також тут можна скуштувати сендвічі (з пастрамі, лососем, авокадо, халумі, печеним баклажаном або веганський), хрусткі кальмари із лимонним айолі, Mac&Cheese, салат “Цезар” з індичкою, лососем або креветками, пасту з мітболами, шніцель із картоплею фрі або зеленим салатом та багато іншого.

Liberty Diner
вул. Верхній Вал, 28
Facebook

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь