Спецпроєкти

“Українське євробачення”: чому “Ukrainian Song Project” – ковток свіжого повітря для молодих музикантів


Безперечний плюс української сцени – це готовність до нового. У нас немає нудних старожилів, які окупували шоу-бізнес і не дають молодим артистам можливості проявити себе. Навпаки: талановиті початківці палко вітаються. Заради підтримки молодих музикантів створювався фестиваль “Ukrainian Song Project”, який щороку проходить у Львові.

Проект – це реальна допомога новим іменам в українській музиці, можливість для артистів-початківців заявити про себе. На одній сцені виступатимуть як визнані зірки, так і майбутні – ті, чиї імена незабаром гучно лунатимуть зі сцен кращих українських та всесвітніх фестивалів. Оргкомітет оголошує конкурс, і фіналістів, що виступатимуть на “Арені-Львів”, обирають за результатами голосування.

“Ukrainian Song Project” 2019 стане вже четвертим за рахунком. На фестивалі, який вже здобув неофіційну назву “українське Євробачення”, у попередніх роках виступали “Воплі Відоплясова”, “Скрябін”, “Тартак”, “Pianoбой”, “О.Torvald”, “Антитіла”, Олександр Пономарьов, Злата Огнєвич, Tayanna, Alyosha та багато інших українських музикантів. Наразі організатори ще не розкриваюють імен цьогорічних хедлайнерів. Але імена тих, хто виступатиме на фестивалі, стануть відомі до кінця травня. Поки знаємо лише про одного з них – гурт “Без Обмежень”.

Тарас Курчик, генеральний продюсер проекту, каже: “Ми хочемо дарувати рідній країні радість та класні ініціативи – вітчизняна мелодика унікальна, про неї повинні знати всюди. «Ukrainian Song Project», перш за все, це свято музики, відкриттів та об’єднання – давайте творити музичну історію разом!”

Сам фестиваль пройде 17 серпня 2019 року у Львові. Квитки можна придбати тут. А якщо бажаєте спробувати свої сили і виступити на сцені фестивалю, заповнюйте форму.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь