Спецпроєкти

Круасани, тістечка та котлетки із кроля. На Деміївці відкрився ресторан-кондитерська


Неподалік від станції метро «Деміївська» відкрився ресторан-кондитерська «Маша Кейк», де можна поснідати свіжоспеченим круасаном та замовити торти й тістечка для важливої події.

Нове місце розташоване у житловому комплексі Park Avenue. Це вже третій заклад із вивіскою «Маша Кейк» — перші два знаходяться на Новопечерських Липках і у районі Львівської площі.

01/7

Заклад позиціонує себе як “сімейний ресторан-кондитерська”. Меню – ідентичне іншим закладам мережі. На сніданок тут можна замовити свіжоспечені круасани, сирники, яйця пашот із лососем та соусом голландез, омлет чи яєчню та вівсяну кашу – як солодку, так і солону.

В основному меню – салати, закуски і супи, гарячі страви з м’яса та риби, а також окреме дитяче меню для найменших гостей. Окрім того, зараз у всіх закладах існує сезонне меню, акцент у якому зроблений на традиційних одеських стравах: форшмак на грінках, щуча ікра з тостами, ікра із синеньких, відбивні з тюлечкі із молодою картоплею, мідії у вершковому соусі, “ліниві” вареники, “салат з грядки” та багато іншого.

У закладі також можна знайти широкий вибір солодощів: домашня випічка, різноманіття тістечок, тортів і десертів, домашні вафлі, морозиво. В «Маша Кейк», крім того, можливість замовити торт на весілля, день народження, корпоратив та будь-яку іншу подію. Перед замовленням гостей запрошують на обов’язкову дегустацію.

Маша Кейк
вул. Деміївська, 31
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь