Спецпроєкти

Котлети по-київськи та сендвічі із реберцями. На Оболоні відкривається гастробар Rebra&Kotlety


У житловому масиві Оболонь відкривається гастробар Rebra&Kotlety, де можна скуштувати сім видів котлети по-київськи.

Це вже другий заклад з подібною вивіскою, перший вже кілька років працює на Подолі.

«Нарешті можна їсти котлети по-київськи та величезні соковиті ребра, дивлячись на Дніпро, відпочивати з родиною чи друзями на набережній, залишати дітлахів із нянею у великій дитячій кімнаті та пити авторські коктейлі за рідною бетонною барною стійкою», — кажуть засновники гастробару.

У меню кухні можна знайти сім видів котлети по-київськи. Окрім класичної котлети по-київськи з вершковим маслом та зеленню, тут готують котлети із начинками з шовдарю та моцарели, бекону та печерицями, дорблю та малини, камамберу та вина, лисичок та цибулі, груші та моцарели та креветок і мідій.

Окрім котлет, тут також готують свинячі реберця, яловичину на кістці, стейки, свинячу корейку у кавовому маслі та сендвічі з ребрами.

Також у меню можна знайти сніданки, закуски, супи та салати, кілька основних страв і десертів та широкий вибір напоїв: домашні лимонади та чаї, авторські коктейлі, пиво, вино та міцний алкоголь.

Вечірка на честь відкриття розпочнеться у п’ятницю, 14 червня, і триватиме всі вихідні. На  гостей чекають келих ігристого, міні-котлети по-київськи, участь у розіграші сертифікатів та безлімітної вечері на двох, кульки та морозиво для найменших гостей.

Крім того, 20% з усіх замовлених за три дні вечірки страв та напоїв,  власники закладу обіцяють перерахувати до благодійного фонду «Жизнелюб».

Rebra&Kotlety
пр-т Героїв Сталінграду, 4, корп. 9

Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь