Карпачо з сала та вареники з халвою. Діма Борисов відкрив український фаст-фуд
Заклад розташований на Великій Васильківській, біля станції метро «Льва Толстого». У меню зроблений акцент на варениках – тут їх готують на пару із різними начинками.
Усього в меню десять видів вареників з солоними та солодкими начинками. Ціна – 39 або 59 гривень за порцію.
Вартість вареників 39 або 59 гривень за порцію. Є вареники з м’ясом, капустою, фуа-гра, куркою та креветками, картоплею та лісовими грибами, чорні вареники з судаком, а також солодкі вареники: з сиром та родзинками, вишнею, халвою, маком, курагою та горіхами.
Окрім вареників у меню можна знайти два види борщу (з м’ясом та без), чорноморські устриці з квашеними помідорами, паштет з печінки цесарки й фазана, окрошку на кефірі, український камамбер, запечений в хлібі та карпачо з сала.
З напоїв тут можна замовити пиво, лимонад, апельсиновий і томатний сік, біле та червоне вино та міцні напої – горілку, медовуху й хріновуху. Ціна усіх напоїв – 29-39 гривень.
Varenyky Now
вул. Велика Васильківська, 14
Facebook