Спецпроєкти

Карпачо з сала та вареники з халвою. Діма Борисов відкрив український фаст-фуд


Ресторатор Дмитро Борисов відкрив кафе Varenyky Now, де можна скуштувати українські страви у форматі фаст-фуд.

Заклад розташований на Великій Васильківській, біля станції метро «Льва Толстого». У меню зроблений акцент на варениках – тут їх готують на пару із різними начинками.

Усього в меню десять видів вареників з солоними та солодкими начинками. Ціна – 39 або 59 гривень за порцію.

Вартість вареників 39 або 59 гривень за порцію. Є вареники з м’ясом, капустою, фуа-гра, куркою та креветками, картоплею та лісовими грибами, чорні вареники з судаком, а також солодкі вареники: з сиром та родзинками, вишнею, халвою, маком, курагою та горіхами.

Окрім вареників у меню можна знайти два види борщу (з м’ясом та без), чорноморські устриці з квашеними помідорами, паштет з печінки цесарки й фазана, окрошку на кефірі,  український камамбер, запечений в хлібі та карпачо з сала.

З напоїв тут можна замовити пиво, лимонад, апельсиновий і томатний сік, біле та червоне вино та міцні напої – горілку, медовуху й хріновуху. Ціна усіх напоїв – 29-39 гривень.

Varenyky Now
вул. Велика Васильківська, 14
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь