Спецпроєкти

17 видів бургерів, селфічіно та безлімітні напої. Біля Ботсаду відкрився бургер-бар


Біля Ботанічного саду, що розташований поблизу метро «Університет», відкрився новий заклад «Юджин Бургер», який пропонує в своєму меню близько двох десятків бургерів на будь-який колір та смак.

Заклад розташований на вулиці Симона Петлюри. В меню — 17 видів бургерів, які тут подають у булочках двох видів: світла булочка бріош та чорна здобна булочка. Булочки кожного дня випікають власноруч.

Євген Чернишенко
засновник «Юджин Бургер»
Раніше я займався розвитком своєї digital-агенції. Потім я припинив отримувати від цього задоволення, і зрозумів, що більше за все на світі я люблю бургери. Оскільки якісних бургерів у Києві можна було перерахувати на пальцях однієї руки, я вирішив зібрати команду професіоналів і відкрити власний заклад із дійсно класними та соковитими бургерами. Наш слоган «Якщо Бургер — то Юджин».

Котлети для бургерів роблять або з мармурової яловичини, або з курятини. Для тих, хто не їсть м’яса, у меню є три позиції вегетаріанських бургерів: з лососем; яйцем, моцареллою та кільцями цибулі, а також із тофу та авокадо. Також у меню є спеціальна пропозиція для компаній та любителів багато поїсти: мегабургери «Вавилонська вежа» вагою 1 кілограм та «Термінатор» – його вага 1,5 кіло.

Бургер «Термінатор» вагою 1,5 кг

До бургерів пропонують кілька салатів і закусок: «Цезар», коул-слоу та салат із лососем, а також картопляні діпи, сирні палички, хрусткі картопляні кульки або шматочки курки, кільця цибулі та солодку кукурудзу із соусом барбекю.

З напоїв є сік, домашній лимонад, солодкі газовані напої, чай та кава. Також тут можна замовити селфічіно: у закладі є апарат, який друкує будь-яке фото на кавовій пінці.

З десертів пропонують арахісове печиво, тірамісу, чізкейк та ванільний еклер. Ще однією «фішкою» закладу є фірмове нано-морозиво «Юджин», яке робиться з натуральних інгредієнтів у кулькових гранулах.

Можна замовити один з шести різних смаків, в асортименті смаків є безлактозне морозиво з лимоном. Подібний десерт привозять з Європи, він екслюзивно представлений у цьому закладі.

Нано-морозиво «Юджин»

Також у «Юджин Бургер» можна замовити комбо-меню: за додаткові 50 гривень ви отримаєте до бургеру картопляні діпи або кукурудзу на вибір, а також безліміт солодких напоїв та води.

Юджин Бургер
вул. Симона Петлюри, 13
розклад роботи: пн-пт – з 10:00 до 22:00, сб-нд – з 11:00 до 23:00
Instagram | Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь