Спецпроєкти

Риба фрі за 35 грн. Власники «Чорноморки» відкривають моноформат з анчоусами


Власники мережі гастролавок «Чорноморка» відкривають монозаклад «Анчоусна», де пригощатимуть дрібною рибкою у різних варіаціях.

Офіційне відкриття «Анчоусної» заплановано на 20 вересня. Це же другий моноформат від «Чорноморки»: рік тому вони відкрили на Подолі закусочну «Селёдочная», де готують близько 30 видів солоної риби: голландський оселедець, макрель, тюльку, івасі, ставриду, сайру, салаку, хамсу та багато іншого. А у травні цього року «Селёдочная» з’явилася на Міському ринку їжі в Одесі.

«В "Анчоусній" плануємо готувати дрібну рибку власного улову: хамсу, анчоуси, атеринку, ставридку, бички та інші. Це буде моноформат з демократичними цінами та швидким обслуговуванням», — кажуть власники.

Рибу планують смажити у клярі по типу одеської цаци. Порція анчоусів фрі коштуватиме 35 грн.

Окрім смаженої риби, у меню також планують ввести салати з дрібною маринованою рибкою, а також анчоусний суп, яким, до речі,  наступного тижня пригощатимуть у всіх закладах мережі «Чорноморка». Меню напоїв наразі на стадії затвердження.

Анчоусна
вул. Велика Васильківська, 111
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь