Спецпроєкти

Просекко зранку та італійські закуски. Біля цирку відкрився Italist Prosecco Bar


Неподалік від Національного цирку відкрився Italist Prosecco Bar, де можна випити келих просекко замість кави зранку та скуштувати традиційні італійські закуски.

Бар розташований на Золотоустівській вулиці, поруч із магазином «Дари моря». Власники закладу описують Italist як «італійський бар, де ранок починається із келиху просекко, а вечір проходить під твої улюблені ритми».

У меню зробили ставку на просекко та коктейлі на основі ігристого: Bellini, Mimosa, Hugo, а також Aperol Spritz та твісти на нього. Усі коктейлі подають за ціною від 95 до 135 грн. Також у барній карті можна знайти пристойний вибір вина, пива та міцного алкоголю.

Меню кухні сконцентровано навколо закусок під вино та ігристе: устриці, м’ясне та сирне асорті, брускети, оливки, в’ялені томати, равлики у різних соусах, сендвічі та тости, салати із лососем і прошуто, а також круасани із солоними та солодкими начинками. Крім того, у закладі є невелике меню сніданків, які, у майбутньому, планують розширити: сирники, вівсяну кашу, скрембл із лососем і авокадо та італійський сніданок подають з 9:00 до 14:00 по буднях та з 9:00 до 16:00 у вихідні.

Над дизайном інтер’єру та айдентики працювали Брати Юдини – YUDIN Design.

Дещо з меню:

  • устриця Фін де Клер – від 40 грн/шт.
  • тост із авокадо та пармезаном – 115 грн
  • грісіні із пармою, крем-сиром і базиліком – 55 грн
  • сирне плато – 225 грн
  • вершковий крем-суп зі шпинату – 80 грн

Italist Prosecco Bar
вул. Златоустовська, 34
Facebook

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь