Спецпроєкти

Борщ з анчоусами та бургери з окунем: у Києві відкрили монозаклад «Анчоусна»


Власники мережі гастролавок «Чорноморка» відкривають монозаклад «Анчоусна», де пригощатимуть дрібною рибкою у різних варіаціях. Офіційне відкриття «Анчоусної» заплановано на п’ятницю, 20 вересня, 18:00.

Це вже другий моноформат від «Чорноморки»: рік тому вони відкрили на Подолі закусочну «Селёдочная», де готують близько 30 видів солоної риби: голландський оселедець, макрель, тюльку, івасі, ставриду, сайру, салаку, хамсу та багато іншого. А у травні цього року «Селёдочная» з’явилася на Міському ринку їжі в Одесі.

Головний акцент в меню зроблено на дрібній рибці, яку тут за вашим бажанням можуть посмажити у борошні, пивному клярі або просто на грилі. Усього в меню можна знайти близько 30 видів дрібної рибки. Порція коштує від 35 грн за 100 г  або 150 грн за 500 г.

Також тут можна замовити філе звичайної великої риби: лосося, тріски, червоного окуня, акули, ската тощо.

Окрім риби в меню також є морепродукти й молюски, сирний крем-суп з анчоусами фрі, борщ з анчоусами, юшка зі ставридки, а також кілька салатів та закусок з рибою.

Дещо з меню:

  • салат «Цезар» з анчоусами – 98 грн;
  • брускета з анчоусом/мойвою із сиром і печеним перцем – 68 грн;
  • бургер з червоним окунем і щупальцями кальмарів – 154 грн;
  • сирний крем-суп з анчоусами – 68 грн;
  • борщ з анчоусами – 98 грн;
  • келих вина – 55 грн.

«Анчоусна»
вул. Велика Васильківська, 111
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь