Спецпроєкти

17-річна поп-виконавиця Біллі Айліш потрапила в Книгу рекордів Гіннеса


Американська співачка Біллі Айліш потрапила в Книгу рекордів Гіннеса 2020 року, ставши наймолодшою ​​виконавицею, яка очолює музичні чарти (у березні їй виповнилося 17). Про це повідомляється в соцмережах Книги рекордів.

Її дебютний альбом When We All Fall Asleep, Where Do We Go очолив перше місце в британському хіт-параді, коли їй було всього 17 років та 114 днів. До цього рекорд належав співачці Авріл Лавінь. У 2003 році, коли їй виповнилося 18 років, її альбом Let Go зайняв перше місце чарту.

«Якщо мріяти про щось велике і старанно працювати, можна стати рекордсменом! Вітаємо Біллі Айліш, яка потрапила в # GWR2020», – ідеться в пості Книги рекордів Гіннеса в соцмережах.

ЇЇ дебютний альбом When We All Fall Asleep, Where Do We Go вийшов в березні цього року і став найбільш очікуваним альбомом на платформах Spotify і Apple Music. Так, альбом закономірно побив усі рекорди онлайн і офлайн-продажів. Усього продали 15 тис. вінілових платівок альбому, що зробило Айліш другою у світі співачкою, чия платівка розійшлася подібним тиражем. Крім того, Біллі Айліш здобула перемоги в номінації «Прорив року» і «Кращий новий артист» на MTV Music Awards, а також очолила американський чарт Billboard Hot 100.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь