Спецпроєкти

Шніцель, профітролі й атмосфера Відня. На Великій Васильківській відкрився ресторан Diglass


У центрі Києва відкрився ресторан Diglass cafe, де можна скуштувати страви європейської кухні, авторські десерти й кілька видів спритців.

Заклад відкрився на вулиці Великій Васильківській, поруч із новою «Чорноморкою», що нещодавно розпочала роботу на місці колишнього ресторану Al Faro.

«Diglass – це щось прозоре й чисте, як скло. Хочемо, щоб наш заклад асоціювався в гостей зі світлом і легкістю, а атмосфера нагадувала довгі вихідні у Відні» – так описують концепцію ресторану власники.

Інтер’єр закладу доволі вишуканий: у ресторані чотири зали, оформлені в різних стилях.

01/12

Меню нового ресторану розробив бренд-шеф Ігор Брагін, який зробив акцент на європейських стравах. У Diglass cafe можна спробувати віденський шніцель, качку в томатній глазурі з баношем, бурату з томатним карпачо й соусом песто, а також різноманітні десерти – наприклад, профітролі з шоколадним соусом і фірмовий десерт Diglass, який нагадує шоколадний фондан.

Гостям пропонують й карту спритців, які називають головним напоєм закладу. Також тут подають вино й віденьску каву Julius Meinl.

01/4

Наразі заклад працює в тестовому режимі з 12:00 до 23:00. Під час тестового режиму діє знижка 40 % на все меню кухні.

Дещо з меню:

  • бурата з томатним карпачо й песто – 193 грн;
  • брускета з печеними овочами – 95 грн;
  • теплий салат із телятиною – 171 грн;
  • каре телятини із соусом з копченої вишні – 270 грн;
  • віденський шніцель із картопляним салатом і битими огірками – 175 грн;
  • чізкейк з авокадо – 144 грн.

Diglass
вул. Велика Васильківська, 49
Розклад роботи: з 12:00 до 23:00.
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь