Спецпроєкти

На Лівобережці відкривають величезний фуд-мол із ринком і ресторанами


У Києві планують відкрити Food Center – фуд-мол, у якому можна буде купити свіжі фермерські продукти харчування, а також смачно поїсти в ресторанах дегустаційної зони.

Food Center планують відкрити у приміщенні колишньої овочевої бази на лівому березі Дніпра. Відкриття має відбутися навесні 2020 року. Відповідаючи на запитання, чим новий фуд-мол відрізнятиметься від Столичного або Бесарабського ринків, засновники Food Center зауважили, що в першу чергу йдеться про масштаб території.

«Територія овочевої бази складає 17 тисяч квадратних метрів. Цей простір ми плануємо трансформувати під сучасний фуд-мол, який міститиме кілька абсолютно різних за концепцією павільйонів», – розповідають автори концепту.

Усього в новому фуд-молі буде п’ять павільйонів. У павільйоні Sea hall розмістять найбільший ринок морепродуктів в Україні. Оформити його планують у стилістиці японського портового ринку, у найкращих традиціях кіберпанку.

У павільйоні  Main hall будуть представлені м’ясо, сири, молочні продукти, бакалія та борошняні вироби. Також тут розмістять дегустаційні зони та додаткові активності. Fresh hall надасть великий вибір фруктів й овочів. «Головна ідея цього павільйону – показати свіжість і зародження нового», – кажуть автори концепту. В основу інтер’єру дизайнери поклали сюрреалізм і манеру Сальвадора Далі.

У павільйоні Color hall, який оформлять у бежевих тонах, можна буде знайти всю палітру прянощів і солодощів. А у World hall представлять імпортні продукти. Творці Food Center хочуть відмовитися від стереотипів, пов’язаних із класичними образами країн, і створити павільйон, що поєднає різні культури та національності.

«У всіх павільйонах будуть і продукти, і ресторани. Кожен матиме свої власні фішки, – кажуть організатори проекту Food Center. – Наприклад, у рибному павільйоні ми плануємо відкрити ресторан, у якому кухня буде розміщена прямо всередині залу. Тобто на очах у гостей готуватимуть рибу, яку вони  щойно вибрали на прилавку».

За словами авторів проекту, відвідувачі Food Center матимуть доступ «до 200 абсолютно різних постачальників продуктів харчування з усього світу». Наразі команда проекту вже веде переговори з партнерами, які розмістять торгові точки на території Food Center.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь