Авторські коктейлі та сирники з нутеллою. На Подолі відкрився «голий» бар
На Подолі відкрився новий заклад – NUDEBAR, у якому зранку можна скуштувати яєчню та сирники, а ввечері – алкогольні коктейлі, приготовані за авторськими рецептами.
Бар розташований на вулиці Костянтинівський, на місці колишнього винного бару Dr. Winestein. Концепція закладу – у форматі speak easy, напоях від крутих барменів і смачній зрозумілій їжі.
«Нашою основною метою було зробити атмосферне місце, – розповідають власники закладу. – Хочемо, щоб у наших гостей складалося враження, що вони ніби в барі, але при цьому ніби в нью-йоркському підворітті. Хочемо, щоб у нас усі були nude, тобто рівні, щоб у людей не було жодних ярликів, усі почувалися однаково комфортно та отримували гастрономічну й естетичну насолоду».
У меню зробили акцент на авторських міксах: тут готують коктейлі на горілці, текілі, віскі, ромі та джині. Окрім коктейлів пропонують широкий вибір міцного алкоголю, пива й вина.
У меню кухні можна знайти супи й салати, холодні й гарячі закуски, а також рибу та м’ясо з гарніром. Також тут є меню сніданків: гостям пропонують сирники, мюслі, вівсянку з фруктами, яєчню та скрамбл, а також тости з яйцем пашот і різними додатками: лососем, телятиною або індичкою.
Дещо з меню:
- сирники з нутеллою – 117 грн;
- тост із телятиною та яйцем пашот – 140 грн;
- салат з курячою печінкою – 150 грн;
- крем-суп з білих грибів – 110 грн;
- хумус з овочами – 135 грн;
- тартар з лосося – 220 грн;
- коктейлі – від 180 грн.
NUDEBAR
вул. Костянтинівська, 34
Розклад роботи: з 09:00 до 00:00.
Instagram