Спецпроєкти

Авторські коктейлі та сирники з нутеллою. На Подолі відкрився «голий» бар


На Подолі відкрився новий заклад – NUDEBAR, у якому зранку можна скуштувати яєчню та сирники, а ввечері – алкогольні коктейлі, приготовані за авторськими рецептами.

Бар розташований на вулиці Костянтинівський, на місці колишнього винного бару Dr. Winestein. Концепція закладу – у форматі speak easy, напоях від крутих барменів і смачній зрозумілій їжі.

«Нашою основною метою було зробити атмосферне місце, – розповідають власники закладу. – Хочемо, щоб у наших гостей складалося враження, що вони ніби в барі, але при цьому ніби в нью-йоркському підворітті. Хочемо, щоб у нас усі були nude, тобто рівні, щоб у людей не було жодних ярликів, усі почувалися однаково комфортно та отримували гастрономічну й естетичну насолоду».

У меню зробили акцент на авторських міксах: тут готують коктейлі на горілці, текілі, віскі, ромі та джині. Окрім коктейлів пропонують широкий вибір міцного алкоголю, пива й вина.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Приоткроем занавес. Как и Марио мы приближаемся к главарю-дракону под действием грибов, а наша принцесса в виде готового ремонта уже машет своей утончённой ручкой с маникюром цвета NUDE и бокалом розе. В каждой фразе, и названии, в вкусе и виде будет двойственность, два смысла, основа и подтекст, каждый выберет для себя по-вкусу, все как и с выбором своего Марио или своей принцессы. Как определитесь – приводите к нам, а мы развеем миф об отсутствии секса на первом свидании… по крайней мере с вами?

Публикация от NUDEBAR (@nudemybar)

У меню кухні можна знайти супи й салати, холодні й гарячі закуски, а також рибу та м’ясо з гарніром. Також тут є меню сніданків: гостям пропонують сирники, мюслі, вівсянку з фруктами, яєчню та скрамбл, а також тости з яйцем пашот і різними додатками: лососем, телятиною або індичкою.

Дещо з меню:

  • сирники з нутеллою – 117 грн;
  • тост із телятиною та яйцем пашот – 140 грн;
  • салат з курячою печінкою – 150 грн;
  • крем-суп з білих грибів – 110 грн;
  • хумус з овочами – 135 грн;
  • тартар з лосося – 220 грн;
  • коктейлі – від 180 грн.

NUDEBAR
вул. Костянтинівська, 34
Розклад роботи: з 09:00 до 00:00.
Instagram

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь