Спецпроєкти

«А ти їм дулі, дулі, дулі»: Alyona Alyona випустила кліп проти булінгу


Alyona Alyona випустила соціальний кліп на тему булінгу. Це вкрай поширена проблема серед дітей та підлітків. Під булінгом мають на увазі цькування, насміхання й упереджене негативне ставлення одних дітей до інших у навчальному закладі чи поза ним. «У нашому житті є моменти, які ніколи не забуваються і назавжди залишаються в пам’яті» – так Alyona Alyona коментує вихід пісні  на свой сторінці в Instagram.

У кліпі реперка грає роль захисниці та подруги дітей, які стали об’єктами булінгу, а ще «кладе на лопатки» хейт, заздрощі, негатив і булінг. Співачка начитує: «Слова – кулі, кулі, кулі, а ти їм – дулі, дулі, дулі. Якщо образять, то клич мене!».

Так співачка дає зрозуміти, що говорити про булінг навіть через музику вкрай важливо, адже це сприяє створенню здорового й дружнього середовища серед дітей та підлітків.

Автором кліпу став режисер Delta Arthur, який працює з Alyona Alyona з першого відео «Рибки рибки».

Це перша нова пісня Аlyona Аlyona з моменту виходу у квітні її дебютного альбому «Пушка». Улітку співачка дала низку концертів в Україні та за кордоном і виступила на масштабному музичному фестивалі Європи Sziget Festival.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь