Спецпроєкти

5 українських фудблогерів. За ким стежити в Instagram і Telegram


Чи знаєте ви когось з українських фудблогерів окрім Євгена Клопотенка? Б’ємося об заклад, що ви навряд чи назвете бодай три українських акаунти.

Тим часом нам є чим пишатися. Розповідаємо вам про українських фудблогерів, на яких варто підписати в Instagram, якщо ви любите готувати або просто любите «залипнути» в красиві картинки їжі.

Едуард Насиров (@my_happyfood)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Eduard Nasyrov (@my_happyfood)


Едуарда Насирова можна назвати піонером серед українських фудблогерів. Свій блог My Happyfood він починав ще у ЖЖ, після чого перейшов у Facebook та Instagram. На сторінках своїх соціальних мереж Едуард ділиться рецептами вегетаріанських та веганських страв і своїм прикладом доводить, що життя без м’яса може бути різноманітним і смачним.

Підписатися

Аліса Купер (@alisa___cooper)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alisa Cooper (@alisa___cooper)

Дружина Алекса Купера – того самого, який є власником «Городского рынка еды» в Одесі та нещодавно відкрив Kyiv Food Market на Арсенальній – у своєму Instagram розповідає рецепти, які під силу приготувати навіть тим, хто каже, в нього руки ростуть не з того місця. У блозі Аліси можна найти рецепти на всі випадки життя: м’ясо, риба, випічка, десерти, салати, гарніри та закуски, а також сніданки і багато іншого.

Підписатися

Олена Єромленко (@elena_ermolenko__)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Супер-сок – «витаминная бомба»? Гранат+морковь+клюква.

Публикация от ЕленаЕрмоленко|Food Influencer (@elena_ermolenko__)

Олена Єрмоленко дотримується правил здорового харчування, тому у її блозі ви знайдете виключно здорові рецепти: салати, соки, сніданки, запечене м’ясо та риба. Процес приготування Олена показує у своїх сторіз, а під світлинами дає список необхідних продуктів і покроковий рецепт.

Підписатися

Маша Кірсанова-Шмідт (@masha_i_eda)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Маша Кирсанова-Шмидт (@masha_i_eda)

Киянка Маша Кірсанова-Шмідт у своєму Instagram-блозі розповідає як рецепти різних страв, так і ділиться враженнями від подорожей. Серед рецептів можна знайти як прості авокадо-тости з томатами і козиним сиром, так і, приміром, перепілки з шавлією та ягодами ялівцю.

Підписатися

Томати й сіль (@tomatoesandsalt)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TomatoesAndSalt (@tomatoesandsalt)

А на цей блог пропонуємо підписатися у Telegram: його авторка Наталка Денисенко чесно зізнається, що вона не є блогеркою, тому не може гарантувати рецепти кожен день. Проте вона гарантує, що з її блогу ви дізнаєтеся «швидкі та корисні рецепти зі звичних продуктів у в незвичайному прочитанні». У її телеграм-каналі можна знайти рецепт гречаних оладок, закуску з кольрабі та пармезану, салату з солодких осінніх овочі та анчоусів і багато-багато іншого.

Підписатися

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь