Спецпроєкти

Котлета-рол та «Цезар» із мінікотлетками. На Нивках відкрився котлетний ресторан


У спальному районі на правому березі відкрився ресторан «Букет Côtelette», де можна скуштувати безліч видів котлет, приготовані за авторськими рецептами.

Заклад розташований між станціями метро «Нивки» та «Сирець». Інтер’єр виконано у стилі лофт: багато бетону й металу, меблі в спокійних сірих відтінках, які оживляє велика кількість зелені.

01/4

Фішка меню – котлети за авторськими рецептами. Наприклад, котлети з курки тут готують із сиром брі та ягідним желе, а котлети із сібаса подають із гостро-солодким соусом. Також у ресторані можна скуштувати рол-котлету з яловичини зі спаржею та грибами, котлету з яловичини та тигрової креветки, котлету «Карбонара» з беконом та сирним соусом та котлету з сиром дорблю в паніровці з лісовими горіхами.

«Поки що наша котлетна карта налічує вісім позицій. Але ми плануємо найближчим часом збільшити її до 100 позицій», — кажуть у закладі.

01/4

Окрім котлет, в ресторані подають також інші страви: салати, супи, закуски й брускети, які тут готують за авторськими рецептами. Наприклад, салат «Цезар» подають із мінікотлетками та чипсом з бекону, а свинячий ошийок готують у соусі Джек Деніелс та подають із запеченим картопляним пюре.

Наразі ресторан працює в тестовому режимі. Гості можуть скуштувати всі страви зі знижкою 20%.

Дещо з меню:

  • котлета із сібаса та гостро-солодкий соус – 195 грн.
  • куряча котлета із сиром брі та ягідним желе – 130 грн.
  • котлета з яловичини та тигрової креветки – 205 грн.
  • салат «Цезар» з мінікотлетками та чипсом з бекону – 150 грн.
  • свинячий ошийок під соусом Джек Деніелс із запеченим картопляним пюре – 170 грн.

Букет Côtelette
вул. Туполева, 16Е
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь