Спецпроєкти

До Києва їде Том Буфой з легендарного електронного дуету Evil Nine


У Києві виступить Том Буфой – половина легендарного дуету з Лондона EVIL NINE. Вечірка за участю Тома відбудеться 9 листопада у клубі River PORT.

Творчий дует Тома Буфоя та Пета Парді утворився в 1998 році після зустрічі в Брайтоні. На зорі британського стилю nuskool breaks, EVIL NINE випустили свій перший сингл Less Stress на лейблі Marine Parade, що став для них домашнім на наступні 10 років.

Слідом за синглом відбувся реліз дебютного альбому You Can Be Special Too, бурхливо прийнятого критиками і отримав престижну нагороду Breakspoll 2004 року в номінації «найкращий альбом» у стилі breaks. Тоді до кошиків рекорд-шопів потрапила лише 1000 пластинок, але згодом альбом був перевиданий додатковим тиражем і нині вартує від €100.

Однією з візитних карток EVIL NINE став трек For Lovers Not Fighters.

Серед фанатів і критиків EVIL NINE заробили репутацію тих, хто сміливо експериментує, поєднуючи різні стилі в своїх DJ-сетах. Том і Пет стали одними з перших резидентів лондонського клубу FABRIC, тим самим розширюючи межі breaks-музики.

«Звучання EVIL NINE – це саундтрек до голлівудського фільму на стику breaks, electro і techno. Їхні сети відрізняються різноманітністю стилів, елегантно витканих в єдине полотно за правилами драматургії», – кажуть організатори вечірки у River PORT.

Варто відзначити, що зараз хлопці працюють над третім студійним альбомом, треки з якого Том Буфой зіграє на вечірці в River PORT.

Коли: 9 листопада
Де: River PORT (вул. Нижній Вал, 67)
Скільки: 250 грн онлайн/350 грн на вході
Квитки: за посиланням
Івент на Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь