Страви Близького Сходу та коктейлі від віце-чемпіонки світу. На Шота Руставелі відкрився GOL’DA bar
Заклад розташований над баром «Алхімік» у приміщенні, в якому раніше було кафе Charlatan. Коментуючи назву, засновники GOL’DA bar кажуть, що назвали заклад на честь Голди Меїр – колишньої прем’єр-міністра Ізраїлю, яка народилася у Києві. Колаж із фотографією Голди Меїр прикрашає стіну в одній залі.
За кухню тут відповідає шеф Євген Песін, відомий столичній публіці роботою у київському Buddha-Bar. У меню GOL’DA bar Євген зібрав класичні страви Близького Сходу: шакшуку, хумус, піти, фалафель, салат табулє, шаварму в піті та багато іншого.
«Для нас GOL’DA — це дім, в якому ми щодня створюємо гостинну атмосферу для усіх, хто завітає до нас. Наша мета зробити так, аби наші гості почувалися тут щасливими і знали, що вони знаходяться там, де їх справді люблять», — кажуть у закладі.
У барній карті можна знайти авторські та класичні коктейлі від Андрія Ковальова, який відповідає за бар у «Алхіміку», та віце-чемпіонки світу Марини Левадної, відомою своєю роботою у ресторані BEEF.
З четверга по суботу в закладі планують проводити вечірки. Класичних вечірок із діджеями тут не буде, проте запрошуватимуть «гостьових барменів». «Ми будемо запрошувати різних людей наливати на барі: медійних персон, відомих музикантів і просто наших добрих друзів. Також плануємо проводити різні ранкові івенти на кшталт лекцій та майстер-класів», — розповіли у GOL’DA bar. Цієї суботи, наприклад, на барі наливатиме головний редактор видання «Платформа» Юрій Марченко.
Дещо з меню:
- великий єрусалімський сніданок – 225 грн
- шакшука – 115 грн
- баклажан на вугіллі з йогуртом – 85 грн
- фалафель з хумусом у піті – 125 грн
- половина курчати з картоплею – 197 грн
- салат табулє – 80 грн
- шаварма з індички з хумусом у піті – 155 грн
GOL’DA bar
вул. Шота Руставелі, 12
розклад роботи: нд-ср – з 09:00 до 00:00, чт-сб – з 09:00 до 02:00
Facebook