Піца з дров’яної печі та пенне зі страчателлою. На місці кафе «Варенье» відкрили піцерію
Ресторан розташований на вулиці Симона Петлюри, на місці колишнього кафе «Варенье». Фішка закладу – відкрита кухня та дров’яна піч, у якій випікають піцу.
Щодо піци, то її в меню 17 видів. Окрім класичної «Маргарити» та «Чотири сири», тут можна скуштувати піцу, приготовану за авторськими рецептами: наприклад, із салями та моцарелою або з вершковим соусом, мортаделою (італійська варена ковбаса, – Ред.), кеш’ю та моцарелою.
Окрім піци, в меню можна знайти кілька видів салатів, наприклад, з пармською шинкою та маринованими томатами, «Цезар», салат з печеними овочами, а також бульйон та гарбузовий і сочевичний крем-супи, пасту та десерти. На сніданок тут пропонують сирники, ліниві вареники, гранолу з йогуртом, авокадо-тост і хумус.
Дещо з меню:
- авокадо-тост з яйцем пашот – 120 грн.
- піца «Чотири сири» – 150 грн.
- гарбузовий крем-суп – 54 грн.
- лазанья з телятиною – 135 грн.
- салат з пармою та маринованими томатами – 120 грн.
- тірамісу – 65 грн.
Pincello pizza
вул. Петлюри, 22
Facebook