Чорна паста і копчені креветки. На березі Дніпра відкрився ресторан Havana
Інтер‘єр у закладі дуже строкатий – із яскравими елементами в декорі, розписом на стінах в тропічному стилі, оригінальними бетонними елементами та панорамним видом на Дніпро.
У ресторані є зала з шоу-кухнею (до 40 гостей), основний зал (до 110 гостей), дві великі банкетні зали (до 84 і 80 гостей) на другому поверсі з панорамним видом на Дніпро. А також камерний банкетний зал, який готовий прийняти до 36 гостей.
Для найменших гостей в ресторані є окрема зала Kids Play Space з лабіринтами, PlayStation, іграшками і анімацією. Також тут є міні-кухня, де малюки можуть вчитися створювати кулінарні шедеври.
«Меню ресторану Havana – це свобода щодо поєднання інгредієнтів, вибору страв і стилю їх подачі, – розповідають у ресторані. – Саме тому ми створили атмосферу Куби, але зі зрозумілою кухнею й усіма улюбленими стравами сучасної європейської кухні. Для тих, хто хоче більше екзотики, в нас є спеціальне меню в стилі Havana».
У ресторані працює власна коптильня, в якій коптять перепілок, свинячі реберця, креветки, скумбрію та багато іншого.
Дещо з меню:
- запечений в травах сир Камамбер з ягідним соусом – 269 грн
- тартар з яловичини з грінками – 172 грн
- брускета з горгонзолою і персиком – 98 грн
- салат з копченою курячою грудкою – 126 грн
- чорна паста з креветками, крабом і червоною ікрою – 388 грн
- тортілья з сиром Чеддер, томленою телятиною і овочами – 279 грн
Havana
Набережне шосе, 28
розклад роботи: нд-чт 12:00 – 00:00; пт-сб 12:00 – 02:0
Facebook