Спецпроєкти
Топ-10 б'юті-засобів
для офлайн-побачення
Для того, щоб познайомитися з крутим хлопцем чи дівчиною, не обов'язково йти на всі тусовки світу та закінчувати з відзнакою школу пікапу. Достатньо скачати Tinder, вибрати найкращу фоточку та чекати метчів (а також, звичайно, варто привести до ладу профіль — про це ми вже розповідали). Свайп — і ти зробив перший крок у ваших стосунках. Свайп у відповідь — і в тебе вже питають «як справи» та «що шукаєш тут?» А далі ви обговорюєте улюблені серіали, розповідаєте, як минув ваш день та ділитеся знімками — пристойними й не дуже.

Tinder та діджитал змінили стосунки людей. Знайомитися стало легше. Береш смартфон та спілкуєшся з тим богічним богом з фото. На жаль, часто Tinder-стосунки так і залишаються в мережі. Зустрітися в реалі та попити кави — цей шлях тільки для обраних. Та якщо вже так сталося, що той богічний бог покликав у кіно, хочеться мати такий самий вигляд, як на світлинах, і навіть кращий.

У житті, на жаль, не можна «надягнути» маску зі Snapchat, тому варто підкреслити природну красу косметикою. Ось бьюті-гайд для тих, хто хоче на побаченні справити враження крутіше крутого.

Етап 1 — готуємо шкіру звечора

Aqualia Thermal від Vichy
Захищати шкіру потрібно і вдень, і вночі. Вона першою страждає від впливу негативних факторів, тому правильний догляд — це пункт намбер ван. Якщо ваша шкіра зневоднена та втомлена, нанесіть на ніч крем Aqualia Thermal від Vichy. Він зволожує та надає SPA-ефект.

Як користуватися Aqualia Thermal:
наносити на ніч на обличчя та шию, не змивати.

Придбати можна тут.


Vinoperfect від Caudalie
Коли ж захочете позбутися пігментних плям, вам допоможуть засоби від Caudalie — нічний крем для сяяння шкіри та сироватка-сяяння з лінійки Vinoperfect. Їхній основний інгредієнт — виноградна лоза, яку здавна використовували для освітлення шкіри. Окрім цього, засоби зволожують та вирівнюють тон. Крем також дає пілінг-ефект, а сироватка — рівний колір.

Як користуватися засобами з лінійки Vinoperfect:
сироватку наносити на обличчя, шию та зону декольте вранці та ввечері;
— крем потрібно використовувати ввечері — після сироватки;
— для більш помітного результату можна використовувати нічний засіб як маску — наносити товстим шаром на шкіру обличчя та не змивати.

Придбати можна тут.
Етап 2 — очищуємо шкіру зранку
LUNA 3 від FOREO
Щоб зранку шкіра не мала такий вигляд, ніби ви всю ніч тусили, потрібно дотримуватися режиму щоденного догляду за нею. На цьому етапі знадобиться LUNA 3 — новинка від FOREO. Це девайс
2 в 1: щіточка для очищення обличчя і тонізуючий масажер для обличчя та зони декольте. Завдяки ультразвуковим пульсаціям вона «прибирає» бруд та залишки макіяжу, а ще бореться з появою зморшок і заломів. LUNA 3 є в трьох варіантах — для нормальної, чутливої та комбінованої шкіри, що схильна до жирності.

Щітинки FOREO LUNA 3 довгі та м'які, що забезпечує глибоке очищення. Крім цього, вона має 16 рівнів потужності, а одного заряду вистачає на кілька місяців. Це перша у світі щітка, яка працює через додаток. Він дозволяє використовувати масажні техніки, що додадуть шкірі сяйва, а за допомогою функції «Find My LUNA» можна знайти девайс, якщо забули, де його залишили.
Як користуватися:
підключити девайс до додатка FOREO через Bluetooth ;
— намочити обличчя водою, на щіточку нанести засіб для вмивання та двічі натиснути на кнопку ввімкнення;
— круговими рухами очищати шкіру обличчя доти, поки таймер не подасть відповідний сигнал;
— помити девайс та промокнути обличчя рушником;
— нанести щоденний крем або сироватку та зробити масаж за допомогою зворотного боку щіточки (девайс має 4 спеціальні режими).

Придбати можна тут.
Етап 3 — готуємо шкіру до нанесення косметики
Step 1 Skin Equalizer 3 Hydrating Primer від MAKE UP FOR EVE
Щоб тональний крем ліг ідеально (для фьорст дейт по-іншому не можна), використовуйте основу під макіяж Step 1 Skin Equalizer 3 Hydrating Primer від MAKE UP FOR EVER.

Засіб вирівнює текстуру та додає свіжості, а ще робить шкіру пружною та еластичною. Також його можна юзати як хайлайтер.

Як користуватися: нанести невелику кількість засобу на обличчя та зачекати на повне всотування.

Придбати можна тут.
Етап 4 — позбуваємося ознак вчорашнього недосипання
Filt'r Instant Retouch Concealer від Fenty Beauty
Якщо напередодні побачення ви пів ночі хвилювалися та не могли заснути, а вранці виявили сліди недосипання, вам потрібна термінова консилерна допомога. Для цього є засіб Filt'r Instant Retouch Concealer. Кремовий консилер приховує недоліки та синці під очима. А ще він добре тримається на обличчі впродовж цілого дня.

Усього в лінійці 50 відтінків — від майже порцелянових до рожевих.

Придбати можна тут.

Етап 5 — наносимо тон
Teint Idole Ultra Wear від Lancome
Щоб вирівняти колір обличчя, потрібно вибрати правильну тональну основу. Teint Idole Ultra Wear — пьорфект для побачення. Засіб призначений для комбінованої та жирної шкіри. Він стійкий, легко наноситься та не потребує щогодинного «поправляння».

Усього у палітрі 40 відтінків — одні підкреслять аристократичну блідність, інші — тропічну засмагу.

Як користуватися:
— нанести на центр обличчя, а потім рівномірно розтушувати до підборіддя та лінії росту волосся;
— можна наносити засіб спонжем, пензлем або пальцями.

Придбати можна тут.
Етап 6 — припудрюємо
Пудра від LA ROCHE-POSAY
Для того щоб прибрати жирний блиск та зробити шкіру матовою, потрібно пам'ятати про пудру. Пудра від LA ROCHE-POSAY вирівнює тон, не блокує пори та захищає від сонячних променів. А ще вона підходить для нормальної та комбінованої шкіри.

Придбати можна тут.
Етап 7 та 8 — підкреслюємо очі та робимо погляд томним
Палетка M.A.C Power Hungry Palette
За допомогою тіней для повік можна підкреслити лінію очей та правильно розставити акценти. Палетка M.A.C Power Hungry Palette має легку текстуру, її пудрова основа рівномірно наноситься та гарно розтушовується. Тут можна погратися переходами відтінків та проявити фантазію.

Як користуватися:
— на повіки нанести найсвітліший тон;
— найтемнішим підвести вздовж нижніх повік та в кутиках очей;
— нанести темний відтінок на рухомі повіки;
— акуратно розтушувати.

Придбати можна тут.
Туш для вій Boombastic Crazy Volume від GOS
На побаченні хочеться бути супермегакласною дівчинкою із поглядом, що причаровує. Для цього потрібна туш з ефектом густих і довгих вій. Виберіть для себе Boombastic Crazy Volume від GOSH. Тут вам і об'єм, і довжина, і «без грудочок». Один шар туші - і вії вугільно-чорні та виразні. Ніяких додаткових шарів та осипання вздовж дня

Придбати можна тут.
Етап 9 — виділяємо губи
Помада Dolcissimo від
Dolce & Gabbana
Якщо ви хочете зачарувати тіндерного бога своєю усмішкою, не забудьте про губи. Спробуйте помаду Dolcissimo від Dolce & Gabbana. Вона матова та стійка.

Нейчурал гьорл можна підібрати нюдовий відтінок, а тій, хто любить бути яскравою, — помаранчевий або навіть фіолетовий.

Придбати можна тут.
Етап 10 — фіналочка — наносимо парфум
Парфум Libre від YSL Beauty
Не має значення, скільки разів ви попшикаєтеся, важливо, чим саме. Аромат розкаже про вас більше, ніж ви самі. Для дівчат, що не бояться бути собою, бренд YSL Beauty створив парфум Libre. Поєднання лаванди та квітів апельсинового дерева — те, що треба для такої важливої події, як побачення.

Подіумний флакон розробили спільно з домом моди Yves Saint Laurent — це haute couture у чистому вигляді.

Придбати можна тут.

Коли вже всі етапи залишаться позаду, сміливо надягайте свою щасливу сукню та вирушайте на побачення. Tinderman не зможе встояти перед такою красою.