Спецпроєкти

Чому тебе свайпають влiво. 13 ознак поганого профілю в Тіндері


Хто не ламав голову над питанням «чому мене не лайкають в тіндері?», той не встановлював собі тіндер. Ми щось вигадуємо цікаве, годинами вибираємо найцікавіші фото чи намагаємось заінтригувати, але нічого не працює. Все відбувається тому, що рішення про свайп вліво чи вправо приймається за миттєвості, ніхто не буде ламати голову над твоєю концептуальністю.

Я над цим подумав, зібрав коментарі друзів, виправив свій профіль і вуаля: через рік зробив пропозицію під Ейфеловою вежею і восени одружуюсь з дівчиною з тіндера. Але тримати такі знання в таємниці нерозумно. Тому ми в редакції bit.ua доповнили мої поради і знайшли 13 причин, які провокують свайпнути тебе вліво. Мерщій підлаштовуй свій профіль і чекай водопад лайків.

Сонце випалює очниці

Так, ти в сонцезахисних окулярах маєш майже голівудський вигляд, але як щодо блиску в очах? Це ж та непідробна емоція, яка змушує фібри душі потенційних партнерів здригатися (сподіваємось не від страху) та вловлювати твої флюїди.

Очима ми видаємо непідробні емоції, які неможливо скопіювати чи купити. Органи зору – зеркало душі. А як ти хочеш з кимось познайомитись, якщо ховаєшся від людей, неначе головний герой слешера «П’ятниця 13»?

тіндер

Чудовий зум або селфі тиранозавра

Поверхневі знання з палеонтології підсказують, що хоча тиранозавр й був одним з найстрашніших хижаків пізнього крейдового періоду, але селфі він би робив невдалі. Невідомо чому, але достатня кількість користувачів намагаються відтворити його манеру в сучасні часи.

Фотографії на яких не видно обличчя, селфі де найбільшим елементом композиції є підборіддя та знімки, 92-96% котрого займає обличчя – основні представники тиранозаврових селфі. І як показує досвід, основна маса користувачів тіндера лякається та не уникає спроб подивитися глибше, дізнатися хто ж там ховається за такими немайстерними фото.

Мультиплікація

Так, анімація чи комікси – чудові винаходи людства. Однак не варто забувати, що тіндер зовсім не мультиплікаційний стрімінг. Якщо хтось захоче полайкати фото Залізної Людини, то скоріше відправиться в інстаграм Marvel, а не тіндер. Тому замість своїх фото ставити знімки персонажів коміксів небажано.

Мало того, що тобі треба вмовити незнайому людину зустрітися, так ти ще й перевіряєш її довірливість, приховуючи свою зовнішність. Це зовсім не те, на що чекають голодні до побачень користувачі.

тіндер

Фотошоп

Розвиток технологій «закинув» нам у кишеню цілий арсенал фотоінструментів. Ми маємо на увазі фоторедактори в телефоні. Відтепер за декілька секунд ми можемо вирівняти горизонт, заретушувати агресивних чайок, які потрапили на фото чи ж висвітлити темну, як бокал Гінесса, фотографію. Легкий «візаж», ретушування невеличких, тимчасових дефектів шкіри та додавання блиску (чи навпаки матуючі фільтри) роблять фотографію більш привабливою і підвищують твої шанси на метч.

Але перетиснуті фільтри, пекельна автозасмага, зменшення талії, що провокує за собою деформацію навколишніх об’єктів лише відлякують користувачів. Ми перечитали декілька посібників по тіндеру, але в жодному з них не вказано, що люди реєструються на цьому сервісі, щоб їх лякали. Тому припиняй це.

тіндер

Вимоги, як до шотландської висловухої на котячій виставці

Не любиш сміятися – свайп вліво\не поважаєш Курта Кобейна – свайп вліво\їсиш м’ясо – свайп вліво? Ні, так діло не піде. Адже тіндер один з сервісів, який дарує нам рівноправність. І тут немає «покупців» та товару, який мають підігнати під бажання клієнта. Так, згода, описати неприпустиму для тебе тему – це ок. Наприклад «Якщо хочеш сексу на одну ніч – свайп вліво» працює. Але коли ж весь опис складається з вимог, то враження на користувача справляється не найкраще.

Це значить, що ти відразу створюєш собі образ вимогливого партнера. А у тіндері ж шукають навпаки, віддушину, підтримку, ліки від перегоряння на роботі. Тому подібні описи – програшні.

Участь в якості судді на конкурсі «Розсміши коміка»

тіндер

Так, найсмішніші жарти промовляють з серйозним виразом обличчя (окрім шоу «Золотий гусак»). Але нагадаємо, що ти не в барі і не справляєш враження на об’єкт симпатій наживо. Ти у віртуальному просторі в якому, як ми зазначали вище, є лише декілька миттєвостей, щоб прийняти рішення, щодо лайку.

Тому сонячна, відкрита і добра посмішка відразу задає позитивний тон і ймовірність свайпу збільшується в рази. Додай і фото з покерфейсом – користувачі оцінять твою артистичність і заінтригуються, що ж у тебе там на думці. Але якщо всі фото будуть, неначе з обкладинки модного журналу, то ти себе прирікаєш на малу кількість лайків – ні в кого немає часу викупати твою концептуальність.

Режим «Тарзан»

Зрозуміло, що ця порада підійде лише для хлопців. Адже у світі до сих пір існує нерівність між чоловічими й жіночими грудьми. Так, чоловіки можуть постити свої оголені торси, на відміну від жінок. Але важко віднайти блогерів-чоловіків, які спокусливими фото створили собі мільйонну фан-базу. У жінок це виходить краще.

Але повернімось до тіндера. Так ось, голий торс може налякати та насторожити дівчину. Це показник сили, агресії та бажання близькості. Це дуже круто і цінується дівчатами, коли ви вже познайомились і вона відчуває, що тобі потрібне. Але коли пані бачить тебе вперше, а ти відразу показуєш свою силу, то це віддає тваринною хтивістю. Назріває питання – хто ти такий і чому не контролюєш свою енергію?

Звичайно, не забудь написати скільки тиснеш від грудей. Без цієї інформації твоя анкета може не пройти модерацію.

тіндер

Гуртом і батька легше бити

Тіндер на кожному кроці використовує штучний інтелект для алгоритмів сервісу, але до сих пір не наклав бан на групові фото. Можливо, розробники вважають це настільки безглуздим і чекають, що користувачі самі перестануть ставити подібні світлини на фотографію профіля. Але, як бачимо, з року в рік цього не відбувається.

Якщо у тебе суперпрофіль, ти вибрав/-ла найменший радіус в якому показується твій профіль і ставиш групове фото, то цьому є лише одне пояснення. Ти фармацевт і маєш відсоток з продажу заспокійливих. Тому що подібне капець як бісить.

тіндер

Не селфі красить людину…

У час, коли можна купити практично все, людьми дуже цінуються селфмейд-історії. Коли людина досягла неймовірних успіхів лише покладаючись на свій розум, вправність, працьовитість та наполегливість. Але ми говоримо про селфмейд-історії успіху. А ось селфмейд-фото – не те, чим треба хизуватися з аристократичним апломбом.

Тим більше, коли всі знімки у профілі – вищезгадані селфі. При побіжному аналізі (а мало хто в тіндері докладно вивчає кожний профіль) це наштовхне користувача на негативні думки про твій інтелект, фантазію, соціалізацію та чесність. Оскільки, можливо, ти робиш ці селфі, бо давно сидиш у в’язниці і мало користувачів будуть чекати побачення 6-7 років.

Профіль астронавта

Фотографія – це світло. Навіть найгірша фотокамера може створити прийнятний знімок у сонячну погоду. Тому, чому у тебе низькоякісні фотографії, якщо ти не астронавт і не знаходишся на навколоземній орбіті? В усіх інших випадках ти можеш зробити світлини світліше, ясніше, чіткіше.

Не дуже зрозуміло на що ти розраховуєш, коли як візитівку у сервісі знайомств виставляєш фотографії часів Першої світової. Це наштовхне на сумніви: що ж ти можеш приховувати? А це вже солідна причина свайпнути тебе вліво та залишитись у безпеці.

Нічо не добився? Тусуйся (с)

На перший погляд, що можна негативного написати у пункті, який підписаний цитатою такої чудової композиції одного з кращих гуртів України? А виявляється, є що. Мова піде про тусовочні фотографії, точніше, про супутні до відпочинку речі – алкоголь та паління. Ні в якому разі ми не дозволяємо собі снобізму – ти в праві робити все, що завгодно і не порушує прав інших людей. Але якщо тобі цікава відповідь на питання «Чому так мало лайків в Тіндері?», то треба розглядати проблему комплексно.

тіндер

Фото з бокальчиком пива чи цигаркою покаже тебе реальною людиною, яка може відпочивати, нічого не приховує і нікого з себе не корчить. А ось всі 6 фотографій в алкогольному угарі можуть насторожити. Можливо, все що тебе цікавить це тусовки і випивка? Так жити круто, у багатьох були такі періоди і всі б хотіли мати такого друга. Але свайпнути вправо це не стимулює. Адже мізерно мала частина користувачів захоче собі поставити квест – доведу йому/їй, що я краще гулянок і пива. Інші ж свайпнуть вліво. Оскільки кожному треба увага. А яка від тебе увага, якщо ти постійно гульбениш?

Доброго дня, це ательє?

Пам’ятаєш те відчуття, коли під час шопінгу в щось закохуєшся з першого погляду, йдеш до примірочної, а ця річ сідає на твої формі ідеально? Цей легенький ментальний оргазм знову і знову стимулює нас піти прогулятися по магазинам. Бувають випадки, коли цю радість можна контролювати та створювати штучно. Ми говоримо про похід до ательє, де тебе обміряють і пошиють одяг згідно твоїх параметрів. І це теж буде ідеально.

Тому дуже дивно бачити в тіндері анкети, де вказані параметри, зріст, вага, інші антропометричні дані. Це ж найгірший спосіб пошуку свого кутюрьє. Шанс зустріти в тіндері швеця чи швею ще менше ніж отримати мільйон лайків з чорним квадратом замість фото. Чи є інші причин, окрім пошиття одягу оголосити свої параметри?

Справа Тюрінга живе!

Пройшло майже півстоліття зі смерті одного з найвизначних науковців в історії людства Алана Тюрінга. Саме його неймовірний розум зберіг тисячі людських життів під час Другої світової війни після того, як він зламав код ворожої німецької шифрувальної машини «Енігма». Його надлюдські інтелектуальні можливості стали базисом для сучасної інформатики, комп’ютеризації та створення штучного інтелекту.

Такий історичний екскурс ми собі дозволили, щоб ще раз відзначити непересічність Тюрінга, як дешифрувальника, математика та мислителя. І звернути увагу, що якщо б кожен володів такими здібностями, то ми б зараз не шанували так цього британського вченого.

Якщо з меседжем «ніхто з нас не Тюрінг» ми розібрались, то логічно виникає питання – то начорта ти тоді складаєш ці шифри з емодзі, які навіть машина Тюрінга не розшифрувала б за тисячу років? Користувачі приходять в тіндер, щоб знайти пару або ж познайомитись з кимось, весело провести час, знайти нових друзів. А знаєш, що користувачі роблять з акаунтами в яких цілі зашифровані поеми з емодзі? Вони на такі акаунти бісяться і свайпають вліво. І як бачиш з нашої риторики, ми вже взбісились.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь