Ресторатор Ігор Сухомлін відкрив заклад Forever Young біля Бесарабки
За словами Ігоря Сухомліна, Forever Young — це заклад про вічну молодість. За інтер’єр відповідало студія Слави Балбека Balbek Bureau. Заклад у виконанні Балбека вийшов лаконічним і світлим, з великою кількістю зелені.
Тут і дивні картини, і капуста, і тако, і зухвала винна карта, і Low ABV коктейлі.
Для тих, хто не в курсі: Low ABV — це коктейлі з невеликим вмістом алкоголю. Також у Forever Young подають «середні» та міцні коктейлі. Крім того, в барній карті можна знайти пристойний вибір вина та міцного алкоголю.
Меню кухні досить космополітичне: італійське ризото, мексиканські тако, український форшмак (щоправда, не лише з оселедця, а з додаванням копченого палтуса), близькосхідна шакшука, бургери, супи та закуски, а також багато іншого. У ресторані є окреме меню сніданків, в якому також можна знайти страви на будь-який смак: яйця у різному виконанні, гранола, тости й бутерброди, каші та йогурти.
Дещо з меню:
- омлет з індичкою пастрамі та трюфелем — 177 грн
- шакшука з м’яким яйцем, харісою та йогуртом — 207 грн
- форшмак з оселедця та копченого палтуса на злаковому тості — 162 грн
- ризото з печеним баклажаном, артишоками та пармезаном — 245 грн
- голубці з крабом у вершковому соусі — 450 грн
Forever Young
вул. Басейна, 5Б
розклад роботи: з 09:00 до 23:00
Facebook