Спецпроєкти

На Kyiv Food Market відкривають кафе «Романтика». Воно працюватиме лише 4 дні


Засновниці гастропроєкту Foodies Яна Жадан і Христина Скрипка відкривають поп-ап кафе «Романтика» у приміщенні фуд-холлу Kyiv Food Market на Арсенальній. Заклад працюватиме лише з 28 листопада по 1 грудня.

Поп-ап кафе та ресторани — це заклади, які відкриваються лише на кілька днів (а то й взагалі лише на день). Такі ресторани почали з’являтися у 2000-х у Великобританії, Австралії та США. Популярність до них прийшла після того, як гурмани почали стежити за улюбленими шеф-кухарями та їхніми проєктами у соціальних мережах. Завдяки постам у Twitter, Instagram і Facebook можна було зловити появу нового поп-ап ресторану. В Україні поп-ап ресторани набули популярности кілька років тому завдяки фестивалю «Ресторанний день».

Яна Жадан і Христина Скрипка
засновниці гастропроєкту Foodies
«Романтика» — міське кафе, яке ми мріємо відкрити одного дня. Створити місце, що нагадувало би про щоденну радість та шарм життя в місті. З простою та сезонною їжею родом з дитинства, з враженнями від мандрів та з нашим відчуттям продуктів.

Кафе «Романтика» працюватиме чотири дні на другому поверсі Kyiv Food Market. Спеціально для цього Яна та Христина розробляють два окремих меню: денне (з 11:00 до 16:00) та вечірнє (з 17:00 до 22:00). Варто зазначити, що два меню працюватимуть лише один день, у суботу, 30 листопада.

Розклад роботи кафе «Романтика»:

  • чт, 28.11 — з 17:00 до 22:00
  • пт, 29.11 — з 17:00 до 22:00
  • сб, 30.11 — з 11:00 до 22:00
  • нд, 01.12 — з 11:00 до 17:00

До денного меню входитимуть сніданки та закуски. До вечірнього — гарячі бутерброди з норвезьким сиром, томлена бурата, м’ясо з перловкою, риба в бульйоні, фенхель із медом і пармезаном, а також медовик і ромова бабка на десерт. З напоїв у меню можна буде знайти натуральні вина.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь