Спецпроєкти

Де відсвяткувати новорічний корпоратив у Києві


Свято наближається, у супермаркетах стартував продаж новорічних атрибутів: дощик, кульки, ліхтарики, штучні ялинки, фігурки дідів Морозів і Снігуроньок, а також безліч інших атрибутів свята нагадують про те, що варто готуватися до Нового року вже зараз.

Розповідаємо вам, де можна відсвяткувати новорічний корпоратив у Києві: у нашій добірці ми зібрали заклади, які підійдуть як для великих, так і для маленьких компаній.

01/6

BUDDHA-BAR

вул. Хрещатик, 14
тел. +380988110707
Facebook

Корпоратив у Buddha-bar — чудова нагода приєднатися до легендарної світової мережі Buddha-bar, який вже став культовим ресторанним брендом у найбільших містах світу. У жовтні київський Buddha-bar відкрився в оновленому форматі. Заклад має має три поверхи. На першому поверсі розташований ресторан, де під супровід живої музики можна скуштувати страви паназійської кухні, на другому — Lounge з унікальним коктейльним меню та кальянами, на третьому — зала Mezzanine, звідки відкривається вид на статую великого Будди.

Ресторан з комфортом може розмістити бенкет на 100 осіб і фуршет на 200 осіб. Зона Lounge готова організувати бенкет на 150 осіб і фуршет на 350 осіб. У зоні Mezzanine можна влаштувати бенкет на 70 осіб і фуршет на 120 осіб. Крім того, у Buddha-bar також є Private Dining Room — окрема закрита зала на 20 осіб. Також у закладі є власна сцена для виступу артистів і великий Led-екран розміром 4х2,8м.

01/6

ЧАЧАВАРНЯ

вул. Пушкінська, 1—3/5
тел. +380509414131
Facebook

Грузинський ресторан чудово підходить для святкування корпоративів, адже хто, як не грузини, знається на веселих застіллях. Ресторан «Чачаварня», розташований за два кроки від Хрещатика, пропонує новий погляд на класичні гуляння, втілені в сучасному інтер’єрі. Тут можна скуштувати національні страви грузинської кухні в новій інтерпретації, сири з власної сироварні, безліч страв на мангалі. Крім того, тут є великий вибір чачі, яку готують прямо в ресторані: класична 45% (для гарного настрою) або міцна 60% (для справжніх веселощів), а також авторські настоянки на чачі.

У ресторані є комфортне зонування для компаній до 25 осіб. Загальна місткість закладу — 90 осіб. Бюджет бенкетів — від 700 грн з гостя. Що стосується алкоголю, то в «Чачаварні» є три варіанти: алкоголь можна замовити в ресторані або взяти із собою (ця опція залежить від суми замовлення на персону). Також у ресторані є послуга cork fee. На подарунок всім гостям пропонуватимуть дегустацію чачі та настоянок. Наприкінці грудня, 21-22 та 26-29 грудня, у ресторані планується новорічна програма із живою музикою від учасника «Голос країни» Шмагі Тагіашвілі. За бажанням гостей у ресторані можуть організувати окрему святкову програму.

01/4

КАФЕ-СИРОВАРНЯ «МАЦОНІ»

вул. Велика Васильківська, 114
тел. +380501082838

Facebook

Ще один грузинський заклад, який ідеально підійде для святкування корпоративу. Тут є все для організації ідеального свята: традиційні страви грузинської кухні, добірка найкращих вин, чача власного виробництва та колоритна грузинська атмосфера. Для великих компаній шеф-кухар «Мацоні» готує спеціальні страви на грилі: окрім звичайних шашликів і кебабів тут можна скуштувати стейк Т-Боун на мангалі, рульку, запечену в соусі BBQ, баранячу ногу, запечену на мангалі, скумбрію на грилі та шашлик із сома.

Вартість бенкету — від 600 грн з гостя. У «Мацоні» на Великій Васильківській є основна зала, в якій може з комфортом розміститися 50 людей, а також закрита утеплена тераса на 40 осіб. Алкоголь можна як змовити в ресторані, так і принести свій — все залежить від суми замовлення на одну персону. Також у ресторані можуть допомогти з організацією розважальної програми.

01/6

MR. ZUMA

Спортивна пл., 1А
тел. +380674007552
Facebook

Корпоратив у ресторані Mr. ZUMA у ТРЦ Gulliver також стане чудовим святом для вас і ваших колег: чудовий панорамний вид, сучасний інтер’єр, акустична система, великий вибір кальянів і сучасна японська кухня. Для бенкетного меню тут можуть запропонувати не лише страви японської кухні, а й великий вибір страв європейської кухні. Всі подробиці можна дізнатися в адміністратора.

Ресторан може з комфортом розмістити до 100 осіб на фуршет і до 60 осіб для бенкету. Ціна бенкету — від 1000 гривень за персону. За окрему плату ресторан можуть закрити під ваше замовлення та організувати для вас розважальну і музичну програму. Час роботи закладу можна призначити за домовленістю.

01/4

GASTROLOFT

вул. Німецька, 1/32 (3 поверх, оф. 2)
тел.: +380933860236
сайт

Якщо вам набридли звичні посиденьки у ресторанах та хочеться небанально відсвяткувати новорічний корпоратив, радимо замовити свято у GastroLoft. GastroLoft – це кулінарний простір у центрі Києва, де шеф-кухарі у форматі гри діляться своїм гастрономічним досвідом із гостями студії. Під час майстер-класу учасники разом з шеф-кухарями приготують ресторанні страви, які після цього зможуть скуштувати.

Новорічне меню підбирається відповідно до кулінарних уподобань і побажань гостей. Зазвичай це страви італійської, французької, іспанської, індійської або ж паназійської кухонь. Вартість святкування — від 950 грн на особу. Додатково компанія може надати послуги фотографа та ведучого. Також тут можуть запросити для вас бармена, який міксуватиме смачні коктейлі. За бажанням ще можна замовити молекулярне шоу — перфоманс із використанням рідкого азоту і сухого льоду. Для організації свята у студії GastroLoft вам необхідно зателефонувати за номером, вказаним вище, або ж заповнити форму на сайті компанії. Після цього з вами зв’яжеться менеджер для узгодження формату заходу, меню, дати і часу.

01/5

SULUGUNI

Музейний провулок, 10
тел.: +380974484466
Facebook

Також відсвяткувати корпоратив можна в ресторані SULUGUNI, який розташований у центрі Києва, неподалік від Майдану. Заклад пропонує кільк залів для великих і маленьких компаній, щоб відсвяткувати новорічний корпоратив або бенкет. Основна зала ресторану SULUGUNI складається з двох рівнів: першого поверху на 130 гостей і балкону на 70 гостей. Ресторан може з комфортом організувати бенкет на 200 гостей, а фуршет – на 500 гостей. Крім того, тут є окрема бенкетна зала на 14 осіб.

Урізноманітнити корпоратив можна, влаштувавши кулінарне шоу зі смаженим ягням або поросям Гочі від шеф-кухар Димитрія Болквадзе. Більш активні компанії можуть взяти участь у кулінарному майстер-класі, де зможуть власноруч приготувати хінкалі або хачапурі. Також за бажанням у SULUGUNI можуть влаштувати дегустацію вина від сомельє, гастро-ввечерю від шефа або майстер-клас з грузинських танців. Вартість бенкету – від 600-800 грн з особи. Є можливість частково принести свій алкоголь. Щоп’ятниці та суботи в ресторані грає жива музика.

01/4

4844 OUTLAW BAR

Кловський узвіз, 13
тел: +380684004844
Facebook

Концептуальний пре-паті бар з духом свободи і атмосферою, як e сучасних барах Манuеттену 4844 Outlaw Bar пропонує свою локацію під корпоратив як у форматі бенкету, так і у форматі фуршету. У закладі є місце для діджея або виступу живих артистів, крім того, локація чудово підходить для презентацій. Основа зала може з комфортом прийняти бенкет на 50 осіб і фуршет на 80-100 людей. На другому поверсі є можливість організувати бенкет на 25 осіб і фуршет — на 35.

Окремого бенкетного меню в закладі немає, на корпоративах кухня працює за основним меню, пропонуючи страви європейської кухні з акцентом на бургери, легкі закуски та салати. Є можливість принести власний алкоголь, це питання обговорюється індивідуально. Вартість корпоративу: фуршет від 700 грн з особи, бенкет — від 1000 грн, плюс 10% за обслуговування.

01/4

ПЯН-СЕ БАР

вул. Січових Стрільців, 81; вул. Нижний вал, 33Б
тел. +380984969267
Facebook

Прихильникам азійської кухні радимо відсвяткувати корпоратив у корейському закладі «Пян-Се Бар» неподалік від станції метро «Лук’янівська» або на Подолі. Власники закладу обіцяють здивувати гостей «гострими та оригінальними поєднаннями». У закладі є плазменний екран, на якому можна програвати фото- та відео- слайдшоу. За бажанням для гостей можуть декорувати залу, запросити артистів та діджеїв, а також організувати майстер-клас з приготування коктейлів і лекції-дегустацію страв від шефа.

У «Пян-Се Бар» на Січових для святкування корпоративу може з комфортом розміститися 35 людей. Заклад на Подолі може прийняти 50 людей у форматі бенкету та 65 — у форматі фуршету. Умови проведення івенту: в будні дні депозитна сума для закриття закладу становить від 18 тис. грн, у п’ятницю, суботу та неділю — від 22 тис. грн. Також тут можуть допомогти з організацією свята під ключ: обіцяють індивідуальний підхід до кожного гостя.

01/5

RIVER GRILL

Русанівська набережна, 3А
тел. +380987445577
Facebook

Мрієте про корпоратив біля води? Радимо організувати святкування у ресторані River Grill на Русанівці. Ресторан розташований на воді, з великих панорманих вікон вікдривається чудовий вид на Дніпро та Правий берег. У форматі бенкету заклад може прийняти до 80 осіб в основній залі та 60 осіб у закритій залі. А у форматі фуршету – до 200 осіб в основній залі та 90 осіб у закритій залі.

Меню River Grill – це поєднання популярних страв європейської, близькосхідної та української кухні. У ресторані є послуга cork fee: 250 грн за відкриття пляшки власного алкоголю. Вартість святкування – від 900 грн з особи. За бажання в ресторані можна замовити виступ костюмуваних артистів та живу музику.

01/5

WINE NOT

вул. Саксаганського, 9
тел. +3800685963073
Facebook

Заклад Wine Not називає себе першим ігровим винним баром, де можна не лише спробувати безліч видів вина (бар пропонує широку винну карту і понад 40 видів вин побокально, а також повноцінне меню кухні до вина), а й пограти в різні ігри — чудовий спосіб провести час з колегами.

Бар розділений на дві зали з великою контактною барною стійкою. Приміщення Wine Not невелике, тому корпоратив тут можна влаштувати на невелику компанію: заклад може організувати бенкет на 20 осіб і фуршет на 35 осіб. Також тут є звукове обладнання та майданчик  для феєрверків, можна замовити виконання живої музики. Вартість корпоративу — від 700 грн з персони.

01/4

WHISKY CORNER

вул. Софіївська, 16
тел. +380504803803
Facebook

Whisky Corner — концептуальний шотландський дім-ресторан з домашньою атмосферою, який ідеально підійде для проведення новорічних свят. Інтер’єр ресторану виконаний у стилі шотландської класики. Для корпоративу пропонують VIP-залу, яка з комфортом може розмістити 30-40 людей, та VIP-залу з барною залою, де можуть зібратися до 80 осіб.

Меню ресторану пропонує гостям британську та європейську кухні — як в традиційному вигляді, так і в авторській інтерпретації. За бажання для гостей можуть організувати дегустацію віскі (з історіями про цей напій), а також тематичний корпоратив в історичному стилі — реставрацію трапези Богдана Хмельницького або вечерю Вінстона Черчилля. Вартість корпоративу — від 2000 грн на персону.

01/5

KAMA RESTAURANT

вул. Сагайдачного, 15
тел. +380676156760
Facebook

Ресторан KAMA розташований на сьомому поверсі готелю Riviera House. З вікон ресторану відкривається панорамний вид на Поділ і Дніпро. Планування ресторану дозволяє трансформувати інтер’єр у потрібні вам розміри. Заклад з комфортом може розмістити 100 осіб у форматі бенкету та 200 осіб у форматі фуршету.

У ресторані пропонують авторські страви ​​паназійської кухні, велику винну карту, авторське коктейльне меню, а також послугу cork fee. Якщо потрібно, гостям можуть надати необхідну апаратуру та допомогти з декоруванням залів. Вартість свята — від 2000 грн з особи.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь