Міша та Даша Кацуріни відкрили ресторан «Тайский Привет»
Заклад розташований у Чеховському провулку, на розі з вулицею Гончара. «Нещодавно, аби скуштувати Пад Тай, приготований тайцями, треба було летіти самі знаєте куди. Але тепер треба лише приїхати до Чеховського провулку», — кажуть Кацуріни.
Аби створити «Тайский Привет», ми проїхали Таїланд від Чіанг Раю до Пангану, провели десяток співбесід із тайськими кухарями, купили, випросили, обміняли сотню рецептів у ресторанах і на ринках.
За кухню у «Тайському Привіті» відповідає Приіча Кхантукха, якого Міша та Даша привезли за собою з Таїланду. У меню можна знайти страви, приготовані за аутентичними рецептами: сніданки, закуски, супи, салати, м’ясо, рибу та морепродукти.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
«У нашій їжі немає жодних регіональних компромісів. Лонг бін, три види тайських баклажанів, тайська петрушка, тайський базилік, королівський манго, свіжі кокоси (кокосове молоко і вершки ми робимо власноруч), зелена папая, свіжий тамаринд — усі інгредієнти ми привозимо з Азії та відповідаємо за автентичний смак кожного блюда», — кажуть у «Тайському Привіті».
Дещо з меню:
- тайський омлет з м’ясом краба – 270 грн
- салат із куркою на грилі – 135 грн
- справжній Том Ям – 245 грн (350 мл) /365 грн (700 мл)
- смажений сібас зі смаженим часником – 275 грн
- салат із копченими баклажанами – 160 грн
- Пад Тай з тофу і куркою – 135 грн
- тайський смажений рис з креветками – 145 грн
- рибний каррі з локшиною – 165 грн
«Тайский Привет»
Чеховський пров., 2/48
розклад роботи: з 10::0 до 23:00
Facebook
Фото на обкладинці: instagram/misha_katsurin