Спецпроєкти

Без суші та ролів. Біля Палацу Спорту відкрилося японське бістро Torisho


Неподалік від станції метро «Палац спорту» відкрилося бістро Torisho від японської мережі фастфуду. Заклад, який розташований на місці колишнього грузинського кафе «Хінкальня», пропонує традиційні страви японської кухні. 

Torisho — японська мережа фастфуду, яка зараз налічує понад 150 точок, зокрема в Японії, Малайзії, Тайвані, Філіппінах, Таїланді та В’єтнамі. Для українського ринку франшизу придбали власники франшизи раменних Menya Musashi.

Заклад Torisho кияни могли бачити влітку на фестивалі «Уличная еда» на артзаводі «Платформа». Після успішного старту на фестивальній локації було вирішено відкрити стаціонарну точку. У майбутньому планується відкриття цілої мережі закладів з подібною вивіскою.

Суші та ролів у меню немає, замість них пропонують п’ять позицій: карааге, окономіякі, гьодза, удон-локшина та удон-суп.

Карааге — смажена у фритюрі курка, проте цим словом також називають всю техніку глибокого просмаження у фритюрі інших продуктів: м’яса, риби, морепродуктів і овочів. Продукт ріжуть на шматочки, маринують близько 30 хвилин, а потім обкатуються у борошні або крохмалі та смажать у фритюрі. Карааге може подаватися і як закуска, і як основна страва (з гарніром). У київському Torisho можна скуштувати карааге з лангустинів і курятини: гомілок, стегон і крилець.

Окономіякі — японський омлет з яєць, капусти і різних додатків. У Torisho готують окономіякі з беконом, грудинкою або тофу та грибами шиїтаке.

Гьодза — смажені пельмені, які в Torisho готують з куркою карі, куркою та лангустинами, а також з грибами шиїтаке та манго.

Удон — товста японська локшина з пшеничного борошна. У київському Torisho можна замовити як просто локшину удон з різними додатками на кшталт лангустинів, курки карааге та овочами, так і удон-суп.

До 13 січня у закладі діє знижка 25% на всі позиції в меню.

Дещо з меню:

  • курячі крильця карааге — 139 грн
  • лангустини карааге — 159 грн
  • окономіякі з беконом — 129 грн
  • гьодза з шиїтаке та манго — 89 грн
  • удон-суп з овочами та капустою кімчі — 139 грн
  • удон-локшина з куркою карааге — 169 грн

Torisho
вул. Шота Руставелі, 12
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь