Спецпроєкти

І сміх, і збудження. 10 дивних сексдевайсів


Коли здається, що вже нічого не може здивувати, варто лише поглянути на ці сексіграшки та девайси. У нашому інтерв’ю з працівниками сексшопу у відповідь на запитання «Що ви вважаєте найбільш дивним з асортименту магазину?» вони назвали вібратор з електрошокером. І справді, незвичайна іграшка. Але ми знайшли ще цікавіші. Фантазія людей іноді і справді приголомшує. 

Ліхтарик для орального сексу 

Мабуть багато хто стикався з проблемою, коли хочеш зробити дівчині приємно, але нічого не бачиш і не можеш розгледіти, куди та як краще підійти. Ні? Чому ж тоді хтось вирішив назавжди із цим попрощатися та створив цей диводевайс? 

Із цим чудоліхтариком, який, до речі, з легкістю надягається на голову, щоб обидві руки залишалися вільними, більше не потрібно шукати інтимні частини дівчини в темряві. До речі, на вигляд ліхтар нагадує блютуз-гарнітуру. Наразі виробництво та продаж зупинені, незрозуміло чому. Але треба віддати належне винахіднику, практичність – передусім!

Моментальна білизна 

Амазон також відносить цей товар до категорії сексіграшок. Бачили колись серветки в закладах, на вигляд – як спресовані пігулки, які при потраплянні у воду, перетворюються на вологі рушники? Такий самий і цей винахід, тільки замість рушників – труси. Важко уявити, у якій ви маєте опинитися ситуації, щоб вам знадобилася моментальна білизна… Але пакування дуже компактне – чому б не покласти у кишеню про всяк випадок. 

Дихальна трубка для орального сексу

Мабуть, оральний секс це не так легко, як здається. Ліхтарик вже є, тепер варто зробити щось із диханням. Саме тому винайшли таку дихальну трубку. Чимось нагадує трубку, яку використовують у лікарнях, коли людина не може самостійно дихати. Тільки тут кінці трубки відходять у повітря, над головою. Максимальний комфорт та можливість концентруватись на задоволенні партнера/-рки гарантовані. 

Ділдо «Ейфелева вежа»

Як написано в описі до цього товару, це – «монумент еротизму»! Навіть відоме ім’я «скульптора» (його, до речі, теж вказують на сайті) – Себастьян Лекка. Іронічно, але країна-виробник – Франція. Іграшка зроблена з метою зануритися в культуру в усіх сенсах цього слова.

Віброкільце з мотиваційним написом

З погляду сексіграшок ця – звичайний екземпляр. Віброкільце, на перший погляд, – нічого нового. Але все ж таки дещо є. Це напис на ній: «Respect your dick». І з цим не посперечаєшся. Дивишся вниз і одразу підвищується впевненість у своїх силах. Правильна мотивація іноді творить дива.

Сталевий масажер 

На перший погляд, іграшка, м’яко кажучи, справляє моторошне враження. Повністю виготовлена зі сталі, вона має два накінченики – гачок та маленьке коліщатко із шипами. Головна ідея – це спробувати різні відчуття на тілі за допомогою цих двох поверхонь. Але потрібно бути дуже обережними, іграшка не найбезпечніша. До речі, виробник повідомляє, що випуск цього продукту зупинено і його вже можна вважати колекційною моделлю. 

Массажер гумова качка 

Знаєте такі гумові качки , які зазвичай використовували як дитячу іграшку у ванній? Це та сама качка, але з дещо іншим функціоналом. Виробник розробив версію для подорожей, щоб отримувати задоволення будь де. Масажер звісно водонепроникний, тому сміливо можна брати із собою для прийому ванни. 

Масажер «Заборонений плід (яблуко)»

Всі ми пам’ятаємо відому казку про білосніжку та сім гномів. У діснеївському мультику зла мачуха принесла дівчині червоне яблуко. Цей масажер на вигляд нагадує саме той плід. Іншу аналогію теж можна привести, але залишімо саме цю.

 

 

 

Яблуко має 5 різних режимів та 7 рівнів інтенсивности, а форма дозволяє зручно тримати його в руці. Ідеальний аксесуар для рольової гри!

Шкарпетка для автозасмаги 

Ми не до кінця впевнені, як це стосується сексу, але виробник запевняє, що відсутність засмаги на чоловічому статевому органі – це не класно, але можна виправити. За допомогою цього девайса можна досягти ідеальної засмаги на пенісі. На вигляд він як шкарпетка, розмір – універсальний.

Ювелірна анальна пробка

Виробник називає цю іграшку вибором справжнього джентльмена. Вона продається у двох варіантах: перша – виготовлена з 24-каратного золота, друга – з нержавійної сталі. Пробка, до речі, йде у наборі із запонками. На кінці пробки є кільце для зручности використання. 

Вартість складає майже 2 тисячі доларів. Насправді недешеве задоволення. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь