Спецпроєкти

Шопінг для дорослих: 9 запитань працівникам сексшопу


Сексшоп. Це місце точно не назвеш нудним. Про що ви думаєте, проходячи повз? Може, ви дуже хотіли туди зайти, але ніяк не могли наважитись, може, ви регулярно відвідуєте магазин та тестуєте щоразу щось нове з партнером/-ами чи наодинці, може, замовляєте онлайн.

Люди, які там працюють, — саме вони роблять усе можливе, щоб ви знайшли те, що шукаєте та отримали максимальне задоволення від сексу. 

Сьогодні ми поговорили з трьома працівниками сексшопу та спробували з’ясувати специфіку професії.

Як проходила співбесіда для роботи в сексшопі? 

А: Мені провели двогодинну екскурсію по магазину.

Е: Ставили запитання про особисте (статеве) життя: скільки партнерів я мав, які в мене є іграшки для сексу, які мені подобаються, якими зараз користуюсь.

Якими рисами, на вашу думку, має володіти працівник сексшопу?

М: Харизма та сексуальність.Така сексуальність, яка йде від людини зсередини, не фізична. Хоча фізично теж потрібно бути сексуальним. Треба вміти зробити так, щоб людина після розмови з вами захотіла зайнятися сексом. 

А: Вміння зробити так, щоб людина не втекла, помітивши члени всюди.

Е: Відкритість та прямолінійність, але не така, щоб налякати людину. Хоча іноді і таке буває. Наприклад, одного разу до нас зайшла пара, М. їм каже: «Ну вам потрібно добряче посмоктати». Або до нас заходять чоловіки, а вона їм каже: «О, для вас є масажер простати». Чоловіки чують це, розуміють, що треба буде щось вставляти собі у дупу і… Також важливо мати вміння викликати довіру, щоб ви змогли поговорити як друзі. Тоді люди зможуть відкритись вам та розповісти, чого вони хочуть. А ми вже зможемо допомогти їм підібрати потрібне.  

Чи відмовляєте ви комусь в обслуговуванні? Якщо так, то кому?

А: Якщо хтось стоїть та мастурбує на вагіну… йому, скоріше за все, ми запропонуємо піти.

М: Спочатку ми намагаємося все вирішити мирним шляхом. Якщо ж людина неадекватна, тоді будемо викликати охорону.

Секс без іграшок — нудний? 

М: З одного боку, так. На своєму прикладі можу сказати, що ми з чоловіком вже 9 років у шлюбі і бувають періоди спаду: коли секс вже не так збуджує, партнер теж. Коли ж з’являється щось нове, банально навіть вібропуля, це стає новим предметом для обговорення. Крім того, руками такого не зробиш, як може іграшка. А після вже можна і мінет з вібрацією спробувати, і анальний секс. 

Що є найдивнішим з асортименту, на ваш погляд? 

Е: З часом, все менше і менше іграшок здаються дивними. Ну, може це величезний член. Іноді люди просять сфотографуватись з ним. Хоча є одна дивна іграшка — уретральний масажер з електрошокером. Ось для мене, це – дивно. Але все одно  електростимуляція сприяє скороченню м’язів, що, по суті, і є принципом виникнення оргазму.

З чого почати? Яку іграшку ви б порадили першою? 

М: Все дуже індивідуально. Залежно від того, що ви хочете відчути: кліторальна стимуляція, вагінальна стимуляція. А може, ви хотіли спробувати подвійне проникнення зі своїм партнером, але не хочете займатися сексом з іншими. Багато кому подобається подвійне проникнення (сміється).

Який був найдивніший запит від клієнта?

М: Прийшов чоловік та попросив полизати йому ноги. Сказав, що невчасно надіслав фотографію своїй домінантці. Вона наказала йому полизати жіночі ноги у взутті чи без. Це було покаранням.

Е: Я рекламував дівчині рідкий вібратор, а вона попросила намазати його їй на те місце. Щоб  я намазав їй у магазині. Ну я відмовив, у мене тоді був партнер.

Чи є у вас улюблена іграшка? 

М: Кліторальний стимулятор Keri (Shakom). Він призначений для кліторальної стимуляції та стимуляції точки G. За рахунок того, що він тонкий, можна маніпулювати ним так, як хочеться саме вам. Ще улюблене — це змазка для орального сексу. Якщо мені не подобається натуральна змазка на смак, це допоможе його приховати та зробити оральний секс… якісним.

Чи є якісь фрази та запитання, що дратують вас? 

Е: Нам тільки подивитись.

М: А ви це пробували? А це? Звісно, я все пробувала в цьому магазині! І той величезний ділдо теж (сміється). Жартую.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь