Спецпроєкти

Чек-ліст невдалого метча в тіндері, або Кого не варто свайпити


Особистий профіль у тіндері — це як перше враження в реальному житті: ви поки що незнайомі, не знаєте рис характеру одне одного, але вже можете зрозуміти, що думаєте про людину на екрані. Для того щоб побачення мало більше шансів на успіх, ми зібрали список пунктів, за яким можна визначити невдалого метча. 

Кожна фотографія з оголеним пресом

Гарні кубики — це, звісно, привабливо, але не тоді, коли це кожна фотографія в профілі. Може здатися, що рельєфний живіт — це все, що вам можуть запропонувати. Гарна фігура справді справляє враження, але зверніть увагу також на того, хто є її власником.

Фотографії з колишніми 

Трохи дивно використовувати фотографії з колишніми під час пошуку нових партнерів/партнерок. Скоріше за все, людина з такими світлинами ще просто не готова до нових стосунків і це нормально. Кожному потрібен час. Але ви не зобов’язані проходити реабілітаційний період разом. До речі, фотографії, на яких обличчя колишнього/колишньої приховали емоджі, теж рахується як невдалий профіль.

Кожна фотографія — це селфі з тренування

Здоровий спосіб життя та ті, хто його дотримуються, викликають у нас тільки відчуття поваги та захоплення. Але, коли кожна фотографія — це селфі в тренажерці або відображення у дзеркалі в роздягальні, виникають запитання. Можна спробувати дізнатися про інші інтереси цієї людини, крім спорту. Може, вона або він просто не має часу на фотографії в інших ситуаціях або насправді не має інших інтересів. 

Цитати про сенс життя в описі профілю

Не важливо, як довго ти йдеш до своєї мети, головне — чого ти навчаєшся в процесі… Та інші важливі думки про високе. Якщо бачите такий опис профілю, то, скоріше за все, людина тут для пошуку не пари, а читачів. Але якщо цитата вам насправді припала до душі і ви згодні з думкою, то чому б і ні. В іншому випадку — залишимо такі цитати для фоток в інстаграмі.

Попередження про невдалу розмову

Фрази на кшталт «Якщо не вмієш почати розмову, свайп ліворуч» або «Якщо не відповідаєш на повідомлення та не зацікавлений/-а в спілкуванні, гортай далі». Тут може бути декілька варіантів: людина чітко повідомляє про те, чого хоче, або ж негативний досвід не дає людині спокою. Якщо це другий випадок і він/вона дає детальну інструкцію, як треба спілкуватися, це може завадити вам бути собою. Звісно, слід пам’ятати про зацікавленість та проявляти ініціативу, але це має бути ваше особисте бажання.

Демонстрація прибутку 

Фотографії зі спорткарами, демонастрація брендів одягу та алкоголю, пачки грошей у руці і декілька айфонів в іншій… Тут шукають людей, а не речі. Може, людина зовсім не зацікавлена в пошуку пари, а просто хоче продемонструвати гарні світлини. Чи вони й справді гарні, вирішувати вам.

Коли ви спілкуєтеся лише вночі 

Одного разу він/вона написав/-ла вам вночі і ви подумали, що це нормально. А потім ще раз, і ще, і вже під вечір ви знаєте, що ця людина напише. Не хочемо засмучувати, але, скоріше за все, він/вона шукає інтимні стосунки та того/ту, з ким їх можна практикувати.  Звісно, це не завжди так, але, пропонуючи зустрітись або запрошуючи до себе в гості після десятої години, він/вона дає зрозуміти, що хоче інтиму. Якщо ви із цим не згодні й шукаєте більшого, краще не продовжувати спілкування. У вас просто різні бажання. 

Коли всі жарти про секс

Ви тільки почали розмову, а він/вона вже говорить про секс або натякає пікантними жартами? Людина просто одразу дає вам зрозуміти, що саме її цікавить у застосунку. І не варто на це ображатися, всі мають на це право. Хтось інший шукає теж саме, що й ви. Просто не в цьому випадку, у вас різна мета використання застосунку, таке трапляється.

Усі фотографії в компанії 

Ви переглядаєте фотографії і намагаєтеся знайти одну людину, що є на кожній із них, аби з’ясувати, кому саме належить цей профіль? Здається, це схоже на якусь гру в журналі або газеті, щось накшталт «Знайди Воллі». Але це ж тіндер, а не видання. Може, людина просто не готова показати себе та свою особистість, а може, його/її цікавить відпочинок тільки у великій компанії. Схоже, одна в нього/неї вже є, ці люди на фото, наприклад.

Приховане обличчя 

Якщо це профіль дорослої людини, але на кожній фотографії замість обличчя емоджі тигрика або іншого звіря, може, там приховується чиясь дружина або чоловік. Часто такі люди приховують своє обличчя, пояснюючи це своєю професією/неможливістю показати себе через посаду/небажання зізнаватись у користуванні тіндером. Але, крім цього, вони просто можуть мати партнера в реальному житті. Будьте обережні з цими загадковими персонажами.

Тематичні профілі 

Фотографії в стилі БДСМ, фотографії оголених ніг або окремих частин тіла і опис профілю з інформацією про вподобання може бути небезпечним метчем. Насамперед невідомо, хто саме власник цього профілю, яка в нього/неї мета і наскільки адекватні вподобання. Вам, звісно, може подобатись БДСМ і будь-які інші практики, але коли ви демонструєте це так відчайдушно — виникають сумніви. Такі стосунки краще шукати на тематичних сайтах.

Пропозиція матеріальної допомоги

Такі акаунти також можуть бути без фото або просто зі світлинами привабливої людини. Якщо в описі пропонується співпраця на певних умовах з грошовою компенсацією, з бажанням надати розкішний спосіб життя та інше… Це трохи підозріло. Так, стосунки з матеріальною допомогою, подарунками, подорожами — це зовсім не дивно. Але тоді, коли людина просто робить це за бажанням, не вказуючи це в анкеті одразу. Для цього вже існує інший застосунок

Звісно, неможливо описати кожного користувача окремим пунктом або надати всім однозначну характеристику. Але насправді наш профіль у дейтинг-сервісі може багато чого про нас розповісти. Варто тільки придивитись.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь