Спецпроєкти

Застосунок дня: безкоштовні уроки медитації BetterMe Meditation


Зараз нам всім тривожно, це абсолютно нормально в умовах невизначености та щоденного потоку новин про пандемію. Аби зберегти своє ментальне здоров’я та впоратись з тривогою, спробуйте прості способи турботи про себе: щоденні ритуали, спілкування із сім’єю і друзями, здоровий раціон та помірна фізична активність, повноцінний сон, заспокійливі практики.

Доведено, що медитація позитивно впливає на організм: регулює емоції, знижує тиск, уповільнює старіння, підвищує імунітет. Під час медитації людина зосереджує свою увагу та усуває потік безладних думок, що можуть переповнювати розум. Водночас у неї знижується кров’яний тиск і поліпшується самопочуття.

Тому на час карантину українська продуктова компанія BetterMe відкриває безкоштовний доступ до застосунку BetterMe Meditation на території України. У ньому доступні сесії медитації за методиками світових практиків, заспокійлива музика та казки на ніч. Програми занять допомагають зменшити рівень стресу, поліпшити сон та концентрацію уваги. 

BetterMe заснований на практиці пранаяма контрольованому диханні.

 

«Ми намагаємося популяризувати східну культуру медитації в українському суспільстві. Я вже кілька років регулярно практикую медитацію. Це допомагає мені зберегти ясний, чистий розум, який приймає зважені рішення. В умовах кризи це необхідно як ніколи», каже Вікторія Репа, CEO & co-founder BetterMe.

BetterMe — екосистема, що об’єднує 10 застосунків для фітнесу та турботи про здоров’я. У жовтні 2019 року два з них стали найпопулярнішими застосунками в категорії «Здоров’я та фітнес» в американському AppStore. У березні 2020 року компанія увійшла в список провідних мобільних розробників EMEA-регіону за версією аналітичної компанії App Annie.

BetterMe Meditation можна завантажити в AppStore та Google Play.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь