Спецпроєкти

Роль у фільмі Скорсезе чи вечеря з Тімберлейком. Благодійний челендж AllinChallenge


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Голлівудські актори Леонардо Ді Капріо і Роберт Де Ніро доєдналися до благодійного челенджу #AllinChallenge, мета якого – забезпечити малозабезпечених американців продуктами під час пандемії. Челендж запустив американський підприємець Майкл Рубін.

Актори записали відеозвернення до прихильників із закликом зробити пожертви та кинули виклик іншим знаменитостям. Челендж працює як аукціон. Учасники челенджу публікують відео, в якому вони приймають виклик і пояснюють, що готові запропонувати для залучення інших до благодійної акції. На тих, хто відгукнеться на прохання зірок, чекає подарунок. Наприклад, найщедріший шанувальник зможе зіграти епізодичну роль разом з Ді Капріо і Де Ніро в новому фільмі Мартіна Скорсезе Killers of the Flower Moon, провести 1 день на знімальному майданчику та відвідати прем’єру.

«Якщо ви коли-небудь думали, як це – працювати з великим Скорсезе, Робертом Де Ніро і мною, – це ваш шанс. Ми хочемо запропонувати вам невелику роль, можливість провести один день на знімальному майданчику з нами і відвідати світову премʼєру», – сказав Леонардо Ді Капріо.

View this post on Instagram

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Усе, що потрібно, – це зробити пожертву через сайт AllinChallenge. Усі виручені кошти будуть спрямовані в благодійні організації Mealson Wheels America, No Kid Hungry і America’s Food Fund.

Станом на середу, 16 квітня, більше 50 знаменитостей прийняли виклик, зібравши понад 4 мільйони доларів на допомогу благодійним організаціям. До челенджу вже приєдналися Джастін Бібер, Джастін Тімберлейк, Меттью Макконахі, Еллен Дедженерес, Том Брейді.

Так, Бібер на роль благодійного лота пропонує прилетіти до прихильника додому і заспівати пісню One Less Lonely Girl. Джастін Тімберлейк розігрує шанс зіграти з ним у гольф та повечеряти з ним і актором Біллом Мюрреєм на пляжі Пеббл-Біч на півострові Монтерей (штат Каліфорнія).

Ще один щасливчик і його один гість зможуть приїхати в Остін, щоб приєднатися до Меттью Макконахі, його сім’ї і друзів на футбольному матчі Техаського університету.

Також серед благодійних лотів від знаменитостей – день у компанії телеведучої Еллен Дедженерес і тренування з гравцем американського футболу Томом Бреді.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь